Drsný vzkaz nemocného Karla Gotta (76): Co ho tak namíchlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsný vzkaz nemocného Karla Gotta (76): Co ho tak namíchlo?

Karel Gott byl zprávou o zrušení ankety TýTý velice nepříjemně překvapen.
Karel Gott byl zprávou o zrušení ankety TýTý velice nepříjemně překvapen. (Ladislav Křivan,Jiří Hadač / Blesk)

Oznámení o zrušení tradiční ankety TýTý nepřekvapilo pouze televizní diváky. Touto novinkou, k níž došlo kvůli válce televizí, je zaskočen i držitel 22 zlatých zrcátek Karel Gott (76).

Když vyšlo najevo, že se televize Nova a Barrandov rozhodly ceny TýTý i letos bojkotovat, rozhodlo se pořádající vydavatelství Bauer Media anketu úplně zrušit, neboť by ceny byly rozdány pouze mezi osobnosti ČT a Primy. „Já přece nejsem majetkem žádné z televizí,“ rozčiloval se před časem, kdy válka televizí začala, Gott.

 „Jsem zpěvák, který přináší radost všude tam, kde o něj mají zájem. Nejsem nikde vázán,“ posteskl si už dříve  Mistr deníku Blesk. "K aktuální situaci okolo ankety TýTý se pan Gott nechce vyjadřovat," sdělila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

 Jak to bude s anketou do budoucna, je zatím ve hvězdách. Šéfka Týdeníku Televize Elena Slováková nicméně podotkla, že by velice rádi anketu zachovali. Nyní vše záleží na tom, jak se jednotlivé televize dohodnou a zda budou výsledky TýTý postaveny pouze na hlasech diváků nebo i na hlasování odborné poroty.





Přečtěte si
stanislavhahn
19. 1. 2016 • 17:26

anka
19. 1. 2016 • 15:16

na co? Clovek muze zit hezky a spokojene bez Rockefellerovych penez a byt vdecny za kazdy problem, ktery v zivote resil,protoze nauci-li se resit sve problemy, poroste. Kazdy mame takove problemy jake potrebujeme, abychom se necemu naucili. -

-bello-
19. 1. 2016 • 14:12

Já to vůbec nechápu.Proč říká Gott, že není majetkem žádné TV? Myslí, že TýTý tydýti to zrušili, protože by se nedostavil, nebo co? Mám v tom bordel, já to nesleduju, ale tohle mě zajímá.

ivoadler
19. 1. 2016 • 13:50

Kdo není blbej, tak si všimnul, že každá televize má svoji "partu", chcete-li stáj. Dostat se z jedné stáje do druhé není jen tak, musíš s sebou něco přinést.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.