Slovenská zpěvačka šokuje: Gott mě miloval! Ale já ho nechtěla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Slovenská zpěvačka šokuje: Gott mě miloval! Ale já ho nechtěla...

Jana Kocianová na Gotta dodnes vzpomíná...
Jana Kocianová na Gotta dodnes vzpomíná... (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Neviděli se 40 let. Až nyní slovenská zpěvačka Jana Kocianová (69) promluvila o tom, že byl do ní zamilovaný Karel Gott (76). Zpěvákovi, který právě podstupuje pátou chemoterapii, dokonce posílá přes Aha! vzkaz.

„Karel byl hodně žádaný muž a taky krásný. Moc mi lichotilo, když jsem zjistila, že byl do mě zamilovaný,“ svěřila nám Jana tajemství, které oba drželi desítky let v tajnosti. „Já ale byla zamilovaná do někoho jiného, a tak zůstalo navždy jen u platonické lásky,“ pokračovala s tím, že na Karla v posledních dnech často myslí. Sama před lety bojovala s rakovinou prsu.


„Moc bych ho chtěla vidět, ale nehodí se ho otravovat. On potřebuje hlavně klid! Ani na sekundu ale nepochybuji, že by to dopadlo jinak než dobře,“ řekla Kocianová, která byla jednou z hvězd pondělního koncertu Slovenské divy v Praze. A nemocnému Gottovi prostřednictvím deníku Aha! vzkázala: „Karle, drž se! Vím, že tu svini porazíš!“

Na koncertě Slovenské divy v Praze vystoupily kromě Kocianové také např. Sisa Sklovská nebo Eva Máziková.

Eva Máziková (66): Znovu se obula do Bartošové (†48)!
Temperamentní slovenská zpěvačka Eva Máziková (66) se s nikým moc nepáře! Když točila s Ivetou Bartošovou (†48) bizarní kuchařskou show Čápi s mákem, často jí říkala, co si o ní myslí! A nepřestala s tím ani po její tragické smrti!

„Neměla jsem ráda, jak chodila na natáčení neustále pozdě, a všichni na ni museli čekat. To profesionál nedělá,“ zavzpomínala Máziková na problematické natáčení s Ivetou. „Byl z ní cítit alkohol a po celou dobu pila vodku,“ řekla zpěvačka bez obalu. Ani ji ale nenechala zpráva o Ivetině sebevraždě chladnou. „Seděla jsem zrovna na kávě s maminkou, a když se ke mně ta zpráva dostala, vykřikla jsem na celou kavárnu. Myslím, že v sobě měla nějak tu smrt zakódovanou. Patřila mezi lidi, co neumějí být šťastní,“ dodala Máziková.



Koncert ohrozily bomby!
Několik desítek diváků muselo oželet koncert Slovenské divy v Praze z důvodu nahlášených bomb ve vlacích na trase Praha – Ostrava. „Moc nás to mrzí. Lidé, kteří si koupili vstupenky, nám volají, že koncert nemají šanci stihnout a jsou z toho hodně smutní,“ sdělil Aha! před začátkem pořadatel koncertu Martin France (46).



Přečtěte si
vochomurka
5. 2. 2016 • 10:58

Walda byl kus chlapa, Karel takové tiňtíko

antonuis.j
4. 2. 2016 • 10:13

No jo, uklízečku belmekadutch zná jen pár lidí z fitka a na sociálce. Má další nick, zase si sama pochlebuje a píše, trapka primitivní a závistivá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.