Karel Gott (79): Nejhorší zpráva z úst lékaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott (79): Nejhorší zpráva z úst lékaře

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha! – Marek Pátek)

Už jsou to pro Slavíka tři roky od jeho boje s rakovinou. Karel Gott se poprvé svěřil s tím, co musel prožít v roce 2015. Lékaři mu prý nedávali moc velké naděje a on se tak připravoval na smrt…

Na smutné a těžké chvíle zavzpomínal zpěvák Karel Gott (79), který bojoval se zákeřnou nemocí. Přesně před třemi lety, tedy v říjnu 2015, se mu udělalo zle a manželka Ivana (42) ho odvezla do IKEM, kde vyšetření ukázala, že se jedná o náhlou příhodu břišní a následovala operace. Poté se bohužel naplnily ty nejhorší obavy a Slavíkovi diagnostikovali rakovinu mízních uzlin. V listopadu poté podstoupil první chemoterapii.

Počítal s nejhorším

„Nedělal jsem si velké naděje. Pan profesor, který mě léčil, mi naznačil, a řekl to i mojí ženě, abychom počítali se vším… Když mě pak vyléčili, ukázali mi první snímky, na kterých bylo úplně černo, na dalších se to postupně stahovalo, až to zmizelo úplně. Pokládali to za zázrak,“ pověděl dle Blesku zpěvák, který byl smířený s tím, že tuto hrůznou chorobu nepřemůže. „A protože jsem počítal s nejhorším, dnes se každý nový den, který přijde, snažím nějak užít. Protože to musím někomu vrátit. Té síle, která to způsobila. Říkejme tomu Pán Bůh, anděl nebo třeba příroda,“ řekl Gott v rozhovoru pro knihu Miroslava Zapletala (76) s názvem Nesmrtelní.

 Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
4. 10. 2018 • 09:12

Gott měl odejít na vrcholu své kariéry, byl slavný, úspěšný a lidi ho obdivovali, Teď se jen ztrapňuje blbými kecy .

-bello-
3. 10. 2018 • 00:08

Já si pamatuju, jak psali, že mu Ivana Gottová dala první pomoc a zavolala záchranku.Žasla jsem tehdy, jak kecá buď ona nebo bulvár. Tohle střevo si ze zdrávky pamatuje akorát vynášení mís, nehledě na to, že břicho je postrach doktorů, natož Gottové. Nepřeju mu , aby se nemoc vrátila, snad je už zdravý, ale ráda ho nemám a nikdy jsem neměla.

hanainge
2. 10. 2018 • 01:49

Výše uvedený článek o Karlu Gottovi částečně není pravda, protože Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Karel Gott musí se velmi stydět a omlouvat, protože dlouho dovolil falešnou reklamu v médiích s falešnou manželkou a dětmi, protože Lucie, Charlotte Ella a Nellynky opravdu nejsou dcerami Karla Gotta, což taky potvrdil Češka Juliana. Karel Gott pro mne je mrtven, nebot’ lhář v mém životě nemá místo!!!

jasnovidec01
1. 10. 2018 • 12:13

Bože na nebesích ....minule žvanil o pemprskách a teď se hrabe ve svém zdravotním stavu,copak má strach aby lidi nezapomněli na Čárlího ???tak bude žvanit kecy ?jdi důchodu a užívej si zbytek života dědku a neotravuj papa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.