Vdova po Karlu Štědrém: Potíže s dědictvím po manželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdova po Karlu Štědrém: Potíže s dědictvím po manželovi!

Karel Štedrý, Eva Štědrá
Karel Štedrý, Eva Štědrá (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát, herminapress.cz, profimedia.cz)

V listopadu to bude rok, co zemřel Karel Štědrý (†80). Vdova po zpěvákovi, který se proslavil duetem s Waldemarem Matuškou (†76) Mám malý stan, deníku Aha! svěřila, že uvažovala o prodeji domu, ve kterém s manželem žili. Všechno tam na ni padá!

Dosud se k tomu ale neodhodlala. „Je tam všechno jak za Kájova života. Jako by tam se mnou pořád byl. Nebyla jsem doposud schopná vyklidit jeho věci,“ prozradila Eva Štědrá (60). „Ještě to nepřebolelo. Není dne ani večera, abych si na něho nevzpomněla. Moc mi chybí!“ řekla vdova dojatě.


Se synem, který se jmenuje Karel po tátovi, se o víkendu zúčastnila 20. ročníku Memoriálu Strýčka Jedličky. Zpěvák byl duší turnaje, kde známé tváře hrají s podnikateli tenis a vybrané peníze dávají na charitu. Viděl, když Antonín Jedlička (†70) řečený Strýček v roce 1993 v Houštce u Staré Boleslavi na kurtu vydechl naposledy. Navrhl pořádat na jeho počest turnaje. Jeho pravou rukou byl syn známého operetního zpěváka Karla Bláhy (70). Převzal organizátorskou štafetu.

„Věřím, že nás Karel nahoře vidí. Určitě nás kontroluje, jestli to děláme správně,“ řekl Aha! Karel Bláha ml. (39). I když letos počasí nepřálo, nikdo to nevzdal. Pohár si nakonec odnesl sportovní reportér ČT David Kozohorský (40). Do Síně slávy byl uveden lídr skupiny Olympic Petr Janda (76). Patronem jubilejního ročníku se stal bývalý hokejista Milan Hnilička (45). Zlatý hoch z Nagana je nyní vládním zmocněncem pro sport.

Vágner na pohřbu Štědrého (†80): Unikl smrti už před 50 lety!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
IngKecner
4. 9. 2018 • 15:54

Dříve, a asi nikdy, nebylo více "celebrit" než je dneska. A byly skromnější, byly menší exhibicionisti, a vyvážovaly to tím, že něco opravdu uměly, a byly schopni to předávat druhým. Karel Štědrý měl své místo v nějaké pětici nejsympatičtějších zpěváků , byl originální a svůj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.