Vondráčková a Plekanec: Hokejista promluvil o rozvodu a přiznal novou známost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Vondráčková a Plekanec: Hokejista promluvil o rozvodu a přiznal novou známost!

Tomáš Plekanec  promluvil o rozvodu.
Tomáš Plekanec promluvil o rozvodu. (Foto: P. Macha, M. Hykl, D. Kundrát)

Zdálo se, že rozchod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance přišel jako rána z čistého nebe. Podle posledního vyjádření hokejisty to ale vypadá, že všechno bylo jinak.

Manželství Vondráčkové a Plekance nebylo spokojené už poměrně dlouho. „S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti,“ prozradil hokejista na Facebooku.

„Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ prozradil detaily z jejich soukromí.

Podle něj se na rozchodu s manželkou dohodli společně a bez emocí, proto ho některé z Lucčiných reakcí překvapily. „Těžko tím tak mohla být překvapena nebo zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech,“ dodal Plekanec.

 



Přečtěte si
defakto
21. 8. 2018 • 22:05

... Plekanec (pitomec ) to táhne se Šafářovou už druhý rok a nestydí se vyhlašovat , že za rozpadem manželství není nikdo třetí , dokonce obvinuje svoji manželku , že se stýká s různymi muži - svými spolupracovníky. Otec dvou malých kluků Plekanec se projevil jako obyčejný darebák !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.