Saša Rašilov: Dal sbohem démonu jménem alkohol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Saša Rašilov: Dal sbohem démonu jménem alkohol

Saša Rašilov s partnerkou Lídou Němečkovou
Saša Rašilov s partnerkou Lídou Němečkovou (Herminapress.cz)

Herec Saša Rašilov (46) začal žít zcela novým životem. Poté, co po rozvodu s herečkou Vandou Hybnerovou (49) potkal Lídu Němečkovou (33), začal bojovat o její lásku. Aby dokázal, že si její lásku zaslouží a udělá pro ni cokoliv, přestal na přání své budoucí manželky pít.

S démonem jménem alkohol se rozloučil v podstatě ze dne na den. Po rozvodu s Hybnerovou, se kterou Rašilov tvořil dvacet let hvězdný pár, žil herec řadu let v jakémsi vakuu, setkával se s pochybnými lidmi, měl podivné známosti a žal utápěl v alkoholu. Dokonce se po jejich rozvodu musel obrátit na specialistu. „Dostal jsem se do bodu, kdy jsem si musel přiznat, že nejsem schopen si sám pomoci. Pomoc jsem nakonec našel u psychoterapeuta,“ přiznal tehdy herec Blesku.

Pak ovšem nastala změna. Potkal svou osudovou ženu Lídu a nyní prožívá šťastné a zamilované období. Jelikož Lídě vadilo, že herec moc pije, rozhodl se Rašilov s alkoholem úplně skoncovat. „Udělal bych všechno na světě, aby byla šťastná,“ prozradil magazínu Sedmička herec.

A zatímco si jeho milovaná snoubenka v party stanu Becher Zone během filmového festivalu ve Varech dopřávala mojito tak, jak má být - s obsahem bílého rumu, herec raději zvolil alternativu bez alkoholu.

 Na video se Sašou Rašilovem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.