Tetovaná Hrachovcová: V igelitu balená... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tetovaná Hrachovcová: V igelitu balená...

Nové tetování s motivem květin. Zatím zabalené.
Nové tetování s motivem květin. Zatím zabalené. (Foto Aha!: D. Kundrát, M. Hykl, Instagram, Jan Tůma,showpix.cz, herminapress)

Ze šatů jí čouhala noha zabalená v igelitu! Kateřina Kaira Hrachovcová (43) si přibalila do Varů netradiční »módní doplněk«.

Herečka si své tělo nechává pravidelně zdobit a nyní si kvůli čerstvénu tetování musela levou nohu obalit fólií. „Jojo, mám tam něco nového,“ smála se na dotaz Aha! Hrachovcová, která se tentokrát nechala pomalovat motivy květin. „Je to moje plátno. A zároveň je tetování něco, co podtrhuje krásu těla. Jsem si dobře vědoma toho, jaký symbol a proč na těle mám a kde ho mám umístěný,“ svěřila se Kaira.

Poprvé se nechala tetovat před dvěma roky. „Jedná se o osobní symbol – vlastní návrh. Růže + posvátná geometrie srdce, smrti a znovuzrození, temnoty a světla. Rovnováha toho všeho. Symbol nese energii mého jména Kaira,“ popisovala tehdy. Motiv růže jí sice zakrývá skoro celou levou ruku, herečce ale přestal stačit. Přidala k němu tetování na boku. Abstraktní a geometrické motivy se srdíčky a motýlem se jí táhnou od ramene až po stehno. A teď má novinku. Kdy ji předvede v plné kráse?

 Kira Hrachovcová chodí po Varech s nohou v igelitu! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.