Festival ve Varech: Skandály z červeného koberce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Festival ve Varech: Skandály z červeného koberce!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto: ara)

Nejen nové filmy a hvězdy světového formátu, ale také bujaré večírky a celonoční party. Alkohol, zálety, ale i drsné bitky. To vše patří k Mezinárodnímu filmovému festivalu Karlovy Vary. Téměř žádný ročník se bez nich neobejde! Co přinese ten letošní, uvidíme. Trumfne snad ty největší skandály z posledních let?

2010
Koupačka v řece
Herec Jiří Macháček (51) slaví každoročně během filmového festivalu narozeniny, a tak nesmí chybět pořádný mejdan. Před osmi lety to přepískl. Spolu s hereckými kolegyněmi Tatianou Vilhemovou (39) a Aňou Geislerovou (42) slavil až do rána tak vydatně, že večírek skončil koupačkou v řícce Teplá nedaleko hotelu Pupp. S písní na rtech Svět je krásný budili festivalové hosty, a pak se zmáčení procházeli po promenádě.



Zmlácená dcera
Ranní koupačka ale nebyla nic proti tomu, co se ve Varech stalo ve stejném roce. Režisér pořadu Pošta pro tebe Igor Chaun (54) sem vzal dceru Celestýnu (tehdy 20), se kterou se několik let neviděl. Jenže se opil v baru a do pokoje, kde dcera spala, si přivedl jinou ženu. Dceři se to nelíbilo, a tak ji napadl a mlátil do hlavy. Celestýna byla v šoku a prohlásila, že už otce nechce nikdy vidět. Režiséř tvrdil, že dceru nebil, jen uklízel pokoj...

2012
Agáta s milencem napadli turistu
O pořádný skandál se postarala Agáta Hanychová (33), dnes Prachařová, s bývalým snoubencem Mirkem Dopitou (36). V jednom baru se bavila tak, že se povalovala v noci na ulici. Pomoct na nohy jí chtěl turista, který však měl na krku fotoaparát, a tak jej její snoubenec v domnění, že jde o paparazziho, surově napadl. Muž skončil v nemocnici, Dopita v cele. Za svůj čin tehdy dostal půlroční podmínku.

2014
Hasiči lovili mobil
A zase ta Geislerka! Říčku Teplou má zřejmě v oblibě. Před čtyřmi lety se v ní ráno koupala, nyní pro změnu zalarmovala hasiče. Do vody jí totiž spadl mobil, a tak přijela kompletní jednotka, která jej lovila pod hladinou. Štěstí, že v tu chvíli nikde nehořelo. A to ještě o den dřív ji cestou do hajan musel  podpírat manžel...

2016
Divoká jízda Hrdličky
O pořádné vzrušení se postaral moderátor sportovních zpráv Michal Hrdlička (29). S alkoholem to přehnal natolik, že se během jednoho večera osahával a líbal s pěti různými ženami, zatímco jeho partnerka, tenistka Karolína Plíšková (26), bojovala ve wimbledonské čtyřhře. Kamarádi se ho pokusili odtáhnout, ani to se však neobešlo bez skandálu. Padal a močil na ulici. Snoubenku si usmířil, v televizi ale dostal padáka.

Líbačka v křoví
Předloňskému roku vládli nevěrníci. Kromě sporťáka Hrdličky se o pozdvižení postarali herečka Klára Melíšková (46) a režisér Viktor Tauš (44). Fotografové je nachytali při líbačce v křoví. A za bílého dne. V tu chvíli byli oba zadaní – na Kláru čekal manžel, dabér Lukáš Hlavica (52) a na Viktora choť Eva Jeníčková (53), alias Vendulka utěšitelka z Básníků. Obě manželství po skandálu skončila rozvodem.



Přečtěte si
-bello-
7. 7. 2018 • 01:26

Štět.ka Hanychová pak měla Vary zakázané, Geislerka je blbka nevím proč protěžovaná a uzapomněli na Koktu a Ornelku někde v lesích s " malým kašpárkem "

Labello
2. 7. 2018 • 00:02

amej Skvěle napsáno, smutné, ale pravdivé.

amej
1. 7. 2018 • 16:26

Bohužel doby hereckých velikánů jako byli např. pan Hoger, Sovák, Kopecký,Hrušínský apod. jsou nenávratně pryč. Dnešní kavárníci jsou známí spíše z reklam s blbou kočkou, nezdravými brambůrkami, debilními půjčkami, které často stojí lidi vlastní život, převody dodavatelů energií a vína. Jsou ubozí a Vary to vždycky jen podtrhnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.