Hana Brejchová (71) v slzách: Takové chování prostě nechápe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hana Brejchová (71) v slzách: Takové chování prostě nechápe!

Hanu Brejchovou na festival nikdo nepozval.
Hanu Brejchovou na festival nikdo nepozval. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, Helena Lacinová, Marek Pátek, Daniel Černovský, Martin Pekárek)

Legendární herečku Hanu Brejchovou nikdo nepozval na filmový festival do Karlových Varů. Zahajovací večer byl věnován vzpomínce na Miloše Formana (†86) a byl odvysílán film Lásky jedné plavovlásky, kde ztvárnila hlavní roli právě ona. Není divu, že tam toužila být. A není se co divit, že nepříjemnou situaci oplakala.

Kvůli lásce k Formanovi se Hana Brejchová dokonce rozkmotřila s vlastní sestrou a jeho tehdejší manželkou Janou Brejchovou. Tomu, proč ji nepozvali na promítání jejich společného filmu, nerozumí. „To kdyby mně zavolali, okamžitě bych si zabalila tašku a jela. Nechápu, nechápu, nechápu," postěžovala si smutně Blesku s tím, že se o její účast nikdo ani nepokusil a neřekl jí.

Při tom představitele hlavní mužské role ve filmu na festival zvali. „Bohužel mu to nevyšlo časově. Ale ten film je tak silný, že žádnou delegaci nepotřebuje," vysvětloval na tiskové konferenci prezident festivalu Jiří Bartoška, proč nepřijede Vladimír Pucholt (75).

„V roce, když šla Plavovláska do kin, jsme právě ve Varech s Milošem a s filmem byli. Mám na to krásné vzpomínky. Tak na to teď budu myslet a vzpomínat alespoň doma,“ dodala smutná herečka.

 



Přečtěte si
defakto
7. 7. 2018 • 12:00

... od Bartošky a jeho týmu je sprosté , že do Varů nepozvali p.Brejchovou když promítali film , v kterém hrála jednu z hlavních rolí a taky se kamarádila s M.Formanem , kterému je prý letošní festival věnován. Zato pozývajú různe pochybné herce ze zahraničí za těžké peníze , tam se nešetří , těm Bartoška leze všem do ***e !

illenne
6. 7. 2018 • 22:10

Měl by se pan Bartoška stydět , taková primitivní výmluva, absolutně nechápu. Hlavně, že Barbína se po kolonádě producírovala . Hana Brejchová si zasloužila být pozvána, ale vysvětlujte to prezidentovi festivalu. Stejně by to nechápal .

hejhej
1. 7. 2018 • 10:51

kathynka:janakveton:

kathynka
1. 7. 2018 • 10:07

Přesně tak Pucholta pozvali a ji ne. Vůbec se nedivím, že jí to je líto. Vypadá jak vypadá, stáří změní každého k horšímu, o tom žádná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.