Livia Klausová (74) to ve Varech rozjela! Odvoz nechala čekat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Livia Klausová (74) to ve Varech rozjela! Odvoz nechala čekat

Livie Klausová s doprovodem.
Livie Klausová s doprovodem. (Blesk.cz - Martin Hykl, David Kundrát)

Manželka bývalého prezidenta Václava Klause se zatím musí na festivalu v Karlových Varech obejít bez své drahé polovičky. I tak si tam ale řádně užívá. Na party Mall.cz popíjela a tančila. Syna Jana, který ji odvážel, dokonce nechala čekat.

Na večírku v Císařských lázních se Klausové náramně líbilo. „Dobře hraje,“pronesla podle Blesk.cz na adresu DJ Roxstara, který pouštěl samé pecky. Když došlo na hity 60. Let, začala se pohupovat i sama bývalá první dáma. Ve chvílích, kdy jí kvůli tanci a dobrému vínu, bylo horko, vytáhla vějíř a ovívala se.

„Pojedeme!“ řekl mamince po půlnoci syn Jan. A už to skutečně vypadalo, že bývalá velvyslankyně na Slovensku party opustí. Jenže paní Livia si ještě došla pro talíř s jídlem a další sklenku vína a užívala si na večírku dál. Když za ní ovšem přišel syn po půlhodině znovu, už ho poslechla, rozloučila se a odjela.

O tom, že byla party opravdu povedená se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.