NA FESTIVALU TEKLA KREV: Pár metrů od červeného koberce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

NA FESTIVALU TEKLA KREV: Pár metrů od červeného koberce!

Před klubem Peklo v Karlových Varech se v noci strhla potyčka mezi návštěvníky a ochrankou. Na místě zasahovali policisté, několik lidí bylo zraněno
Před klubem Peklo v Karlových Varech se v noci strhla potyčka mezi návštěvníky a ochrankou. Na místě zasahovali policisté, několik lidí bylo zraněno (Martin Hykl, David Kundrát)

Jedna dívka (24) odvezená záchrankou do nemocnice, několik zraněných a 6 policejních aut před hotelem Thermal u červeného koberce. Tak dopadla drsná sobotní bitka, při které tekla krev.

Ke rvačce před klubem Peklo, který se nachází v podzemí hotelu Thermal, došlo v sobotu kolem půlnoci. „Mohu potvrdit, že opravdu došlo ke zranění ženy, ročník 1994,“ řekla Aha! mluvčí policie Kateřina Böhmová s tím, že důvod a kolik lidí bude nakonec z výtržnictví obviněno, je stále předmětem šetření. Bitka se měla stát mezi návštěvníky klubu a jeho ochrankou. „Dva muži na ně dokonce vytáhli pepřové spreje a jednu z jejich agresivních ran schytala dívka, která stála poblíž,“ popsal událost očitý svědek. O tom, že nešlo o žádnou banalitu, svědčilo i to, že na místě incidentu zasahovalo šest policejních aut.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.