Chudák Borhyová: Hrdlička jí škodí dál... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák Borhyová: Hrdlička jí škodí dál...

Hrdlička jí škodí dál...
Hrdlička jí škodí dál... (Foto ara)

Tohle Lucka prostě nechce! Moderátorka už řadu let usiluje o to, aby se tváře jejích dětí neobjevovaly na sociálních sítích. Michal Hrdlička (28) se kterým má dceru Lindu (3) její přání nerespektuje a videa s dcerou sdílí na Instagramu.

Dohodli se na tom, že obličej dcery nebudou nikde zveřejňovat. To sám podle Sedmičky kdysi prozradil médiím bývalý novácký sporťák. Zatímco dříve s Lucií souhlasil a tvrdil, že to je dobrá věc, protože Linda se možná bude časem chtít stranit světlům reflektorů a mohlo by jí to obtěžovat, nyní situaci vidí zřejmě jinak.

Své štěstí, které prožívá se světovou tenisovou jedničkou Karolínou Plíškovou, rád zveřejňuje na internetu a chlubí se společnými videi a fotografiemi. Mezi sdíleným obsahem jsou i fotky malé Lindy a Borhyová se tak může stavět na hlavu, Michala to totiž nerozhází. Otec prý nemusí matku poslouchat, a tak svou dceru fotí i zepředu. 

Na video s Borhyovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
zamlzena
1. 9. 2017 • 11:37

Já bych to řekla slušněji, ale trfil jste to. Zvláště ten účes s navázanými vlasy,křiklavá blond, je ve středním věku vždy nepatřičná, vulgarizuje.

6010
1. 9. 2017 • 09:42

Já již předem lituji Plíškovou.A prý se s tím blbem i zasnoubila.To bude jednou rozvod století, až se budou dělit o její majetek.Měla by se pojistit předmanželskou smlouvou, protože ten nicka jde jen po jejím majetku, to je nabíledni.

-bello-
1. 9. 2017 • 00:31

No, jestli tím myslí, že by kvůli ní děti někdo unesl atd., tak sotva.Proti Plíškové je to chudinka.Je zajímavý, že např. Victoria Beckham a řada dalších s tím problém nemá. Soc. sítě jsou na palici a fakt jen málokomu dá mozek až takový " intelektuálský " volno , aby tam mohl solit lautr všechno o soukromí .Mozek Borhyové má ale intelektuálský volno furt a ať se podívá kolik těch fotek s miminem , vystřihla sama.Jenže teď holt žárlí na Plíškovou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.