Poslední rozloučení s hvězdou Chalupářů už zítra: Švagr Kepka zůstane doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední rozloučení s hvězdou Chalupářů už zítra: Švagr Kepka zůstane doma!

Jaroslav Kepka kvůli nemoci nevychází z bytu.
Jaroslav Kepka kvůli nemoci nevychází z bytu. (	Blesk – Roman Souček a ČTK, Marek Pátek, ara)

Už zítra dopoledne se rodina, herečtí kolegové a věrní diváci rozloučí v Divadle na Vinohradech se zesnulou Gabrielou Vránovou (†78) alias Aničkou Čihákovou z Chalupářů. Jeden příbuzný ale mezi nimi bude chybět – její švagr Jaroslav Kepka (82). Rád by manželce svého bratra Jiřího (80) vzdal poslední poctu, ale nejde to!

„Jsem těžce nemocný, upoutaný na lůžko,“ prozradil deníku Aha! herec. Rumplcimprcampr ze stejnojmenné televizní pohádky stůně už více než půl roku. Nemůže proto přijít ani na rozloučení do vinohradského divadla, kde byl léta společně s Gábi v angažmá, ani na mši do kostela svaté Ludmily.
Na jeho zdraví se podepsaly hlavně problémy s bytem, na který má rodina dekret už od roku 1909, tedy po tři generace. V roce 2013 vinohradský dům koupila italská společnost a napálila herci nájem 27 600 korun. S poplatky tak platí třicet tisíc! „Přestal jsem chodit, potřebuji péči,“ svěřil se Aha! Kepka, který už ani nevychází mezi lidi. Na zdrceného bratra Jiřího a synovce Ondřeje Kepku (48) tak bude zítra myslet z domova.

Dohazovač Jarda
Právě Jaroslav seznámil Gabrielu se svým bráchou. Bylo mu kolegyně líto, protože hrála v roce 1966 jak na Silvestra, tak na Nový rok a nestihla jet domů na Moravu. Vzal ji tedy na poslední den roku domů, kde Gábi poznala Jiřího. O dva roky později se vzali. Letos spolu oslavili padesát společných let, pak zasáhl krutý osud. Herečka, která statečně bojovala s rakovinou tlustého střeva, 16. června zemřela na selhání ledvin.


Dvojí sbohem
Rozloučení s Gabrielou Vránovou proběhne v pátek 22. června od 10 do 12 hodin v hledišti Divadla na Vinohradech a následně od 12.30 v blízkém kostele sv. Ludmily na náměstí Míru.

Gabriela Vránová (†78) z Chalupářů: Jak mě Sovák obtěžoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.