Zesnulá Gabriela Vránová (†78): 1,5 ROKU BOLESTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zesnulá Gabriela Vránová (†78): 1,5 ROKU BOLESTÍ

Nádor tlustého střeva jí lékaři vyoperovali loni v únoru.
Nádor tlustého střeva jí lékaři vyoperovali loni v únoru. (: archiv Gabriely Vránové)

Poslední rok a půl prožila v bolestech! Hvězdu Chalupářů Gabrielu Vránovou (†78) po loňské únorové operaci nádoru tlustého střeva neustále bolelo břicho, kvůli čemuž byla většinu dnů upoutána na lůžko.

„Jsem přinucena kvůli bolestem ležet, tak se hodně dívám na televizi,“ řekla deníku Aha! představitelka Aničky Čihákové krátce před smrtí. „Beru na ty bolesti prášky, které mi pomáhají,“ svěřila se herečka s tím, že se o ni láskyplně staral manžel Jiří (80). Vránová si také loni operované břicho pravidelně mazala mastičkami. „Cítím, že se uzdravím, že to bude dobré,“ svěřila hvězda seriálů Chalupáři, F. L. Věk nebo My všichni školou povinní.



Chřadla před očima
Jenže její organismus byl bojem s rakovinou tak oslavený, že už se nezmátožila. Chřadla před očima a měla čím dál více problémů. Minulý týden rodina Gábi převezla do nemocnice kvůli potížím s ledvinami. Ty jí nakonec v sobotu nad ránem selhaly a Anička z Chalupářů zesnula.

Rozloučení bude v pátek...
Poslední rozloučení s Gabrielou Vránovou, kterého se můžou zúčastnit její kolegové i fanoušci, proběhne tento pátek 22. června od 10 do 12 hodin v hledišti Divadla na Vinohradech. Poslední opona se zvedne v 11 hodin.

...a v neděli se vrátí na obrazovku!
Zesnulou herečku v její nejznámější seriálové roli Aničky – manželky záletného řidiče autobusu v podání Vladimíra Menšíka (†58) – si budou diváci moci připomenout už tuto neděli, kdy Česká televize začíná opět reprízovat Chalupáře. Každou neděli v hlavním vysílacím čase poběží hned dva díly po sobě!

Gabriela Vránová (†78): Jak vzpomínala na Menšíka? Pil všechno, co teklo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kravanebeska
19. 6. 2018 • 17:01

To me nenapadlo, skvely napad. Pak by byli vsichni nejspis v minusu

agalii
19. 6. 2018 • 15:35

Co zaplaceno...za ty pravopisné chyby by měli platit pokuty. To je hnus číst.

kravanebeska
19. 6. 2018 • 11:53

Autore “lbp”, “lsd”, nebo jak se to jmenujete, prectete si to obcas po sobe, jo? Kdo to ma cist? “... organismus byl bojem s rakovinou tak oslavený, že už se nezmátožila.” To je fakt neskutecne. Doufam, ze tu “praci” delate zadarmo jako dobrovolnik a nedostavate zaplaceno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.