Tatiana Vilhelmová: Na Česko nezanevřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tatiana Vilhelmová: Na Česko nezanevřela

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto Machan, Hykl, Kundrát, Pátek, )

Horký písek, čisté moře a klid od paparazzi – i to jsou důvody, proč české celebrity rády během roku vycestují i vícekrát za exotikou. Herečka Tatiana Vilhelmová (39) už sice jednu takovou dovolenou za sebou má, ale další prý nechystá. Společně s partnerem Vojtěchem Dykem (32) dávají přednost rodné vlasti.

„V létě jezdíme jenom po Čechách, máme krásnou zemi, milujeme jižní Moravu, Šumavu a Karlovy Vary, když je tam filmový festival. Do ciziny jezdíme za teplem hlavně v zimě,“ svěřila se Vilhelmová magazínu Sedmička.

Mimo plánování dovolené, má herečka plné ruce práce. Kromě starosti o své tři syny Aloise (5), kterého má herečka s Dykem, Františka (13) a Cyrila (10), které má Vilhelmová z předchozího manželství s Pavlem Čechákem, má za sebou uvedení svého zatím posledního filmu do kin, premiéru nového divadelního představení, čeká ji řada letních představení a také bude natáčet nový film!

Vzhledem k velmi nabitému programu, mnohé překvapilo, že si herečka našla čas a přišla na party. „Dneska jsem to měla povinně, už jsem potřebovala vyrazit také do společnosti,“ řekla herečka podle magazínu Sedmička a volnou chvilku mezi lidi oslavila panákem.

 Vítězka Tváře Táňa Vilhemová: Pařit jsem nepřestala a ráda piju tvrdý! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
6. 7. 2018 • 10:04

Nic by se nestalo, každý je nahraditelný, ale ona zase špatná herečka rozhodně není.

Platenik
5. 7. 2018 • 19:37

Kdyby se nevrátila nic by se nestalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.