Krutý důchod Limonádového Joea: DVA ROKY NEVYŠEL Z BYTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý důchod Limonádového Joea: DVA ROKY NEVYŠEL Z BYTU!

1964 Ve své nejpopulárnější roli.
1964 Ve své nejpopulárnější roli. (Foto Frekvence 1, ara)

Zdravotní problémy upoutaly na křeslo herce Karla Fialu (92)! Limonádový Joe se ze svého bytu už dva roky nepodíval ven – přestaly mu totiž sloužit nohy...

„Ty nožičky mě zklamaly! Celý život jsem hrál tenis, a najednou mě opustily. A tak jsem upoután na křeslo, kde sedím celé dopoledne, odpoledne, večery,“ posteskl si deníku Aha! Fiala.


Operace nejde

Herci dosloužily klouby, proto už se nemůže postavit na nohy. Operace ale v jeho věku nepřichází v úvahu, a tak se jen ztěžka pohybuje pomocí chodítka.

Život ho těší

„Chci dožít ve zdraví. Nemám naštěstí žádné bolesti, chutná mi jíst, všechno je, jak má být. Těším se ještě na spoustu krásného času stráveného se svou rodinou,“ rozloučil se Fiala.

Manželka: Chce mít svůj klid
Velkou oporou je mu stále vitální manželka, herečka Věra Vlková (76). „Drží se! Snažím se ho motivovat. Ale už dva roky nebyl venku. Soused mi nabízel, že mi ho pomůže snést ze čtvrtého patra ven na vzduch, ale Karel chce mít svůj klid,“ upřesnila.

Na video s Karlem Fialou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
20. 4. 2018 • 18:32

... jaký krutý důchod ? Dožít se 92 let , být doma v křesle , kde se o něj stará manželka , to se povede málokomu . Obyčejně jsou lidi kteří se dožijí takového krásneho věku bud v domově důchodců , anebo na hřbitově.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.