Krásná Anna Fialová (20): Jak to má s muži a proč žije s dívkou? S dcerou Asterové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krásná Anna Fialová (20): Jak to má s muži a proč žije s dívkou? S dcerou Asterové!

Fialová nyní září v show Tvoje tvář má známý hlas.
Fialová nyní září v show Tvoje tvář má známý hlas. (Foto: Facebook.com, TV Nova, herminapress.cz, ara)

Obejdou se i bez chlapů! Jakmile Anna Linhartová (22) poslala k vodě Zdeňka Piškulu (17), sbalila kufry a nastěhovala se do jednoho bytu s hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas Annou Fialovou (20)!

Vnučka legendárního »Limonádníka« Karla Fialy (90) připouští, že i když nemá díky Tváři každou sobotu o nápadníky nouzi, zůstává raději sama. „Nemám partnera. Takhle mi to vyhovuje, užívám si to,“ přiznala Fialová v talkshow 7 pádů Honzy Dědka s tím, že si ani cíleně nikoho nehledá.


Oběma Aničkám tenhle model společného bydlení zjevně vyhovuje. Studovaly stejnou školu, rozumějí si, pořádají nejrůznější večírky a taky mají stejný smysl pro humor. Na sociální síti se třeba chlubí fotkami s velkými břichy a v komentářích pod nimi pak vypisují, co všechno snědly. Přece jen jsou to pořád dvacetileté holky, které se chtějí hlavně bavit!

Co mají společného?
*Obě dívky vystudovaly hereckou konzervatoř a kromě slavných předků je spojuje také film Vojty Kotka (28) Padesátka, ve kterém si zahrály.
*Anna Linhartová je dcerou Jitky Asterové (56). Svou první šanci dostala v 17 letech ve filmu Nevinnost, kde ztvárnila sexuálně zneužitou dívku.
*Anna Fialová je vnučkou Karla Fialy (90), vidět jste ji mohli například v seriálu Vinaři nebo jako sestru Lídy Baarové v Renčově velkofilmu.

Show se odkládá!
Tuto sobotu kvůli mistrovství světa v hokeji show Tvoje tvář má známý hlas neuvidíte! Místo toho TV Nova odvysílá romantický film Deník princezny.



Přečtěte si
ararat
3. 5. 2016 • 12:56

bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla- bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla- bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla- bla-bla-bla-seniorko z Bohnic

-bello-
3. 5. 2016 • 11:09

Největší sranda je, že ten pořad sledují lidi, kteří ani neznají ty originály, tak nevím co srovnávají.Jen to holt poslouchají. Na fotce mi připadá ona spíš jako Meghan Trainor https://www.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk

pantonik
3. 5. 2016 • 07:23

Ta Anča je velká krasavice, At už na blond a teď naposled i černá. Fakt je, že ji hlavně hezky udělali..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.