Vláďu v práci nepovýšili: Brutální pomsta kolegům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vláďu v práci nepovýšili: Brutální pomsta kolegům!

Vladislav Šulga
Vladislav Šulga (Foto: ara)

Vladislava Šulgu v práci při povyšování nadřízení přeskočili. Kolegům se tedy rozhodl pomstít obzvláště brutální cestou. Prudkým jedem otrávil desítky lidí.

Podle britského Daily Mailu Rus pracoval na přísně tajném zařízení napojeném na ministerstvo obrany. Jeho známí o něm hovoří jako o nesmírně talentovaném muži. Jenže zhrzen ego s ním udělalo své.

Aby se pomstil, otrávil kolegům v práci vodu prudkým jedem. K činu použil thalium, což je prudký jed, který používal i Saddám Husajn. Jed zasáhl desítky zaměstnanců. Některým vypadaly vlasy, jiní trpěli průjmem, ale Šulgův šéf pomstě unikl. Jeho zástupce ale skončil paralyzovaný.

Jenže po jedu sáhl Šulga ještě jednou, aby se pomstil muži, který ho po nehodě nahlásil na policii. Jeho jednání se snažily ruské úřady ututlat, ale poté co byl otráven Sergej Skripal, šly s pravdou ven. Šulgovi za jeho činy hrozí až pětileté vězení.



Přečtěte si
paulina.ni...@...
13. 4. 2018 • 16:20

ahoj))) Jsem velmi atraktivní a sexy dívka. Rád cestuju. Hledám někoho, kdo mě pozve. Zobrazí zemi nebo město. A prostě si pojedete společně. Moje fotky a videa na webu https://goo.gl/b9A1jU ))) Moje přezdívka je Natalie23)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.