V manželově telefonu našla fotku nahé ženy, rozpoutala hotové PEKLO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V manželově telefonu našla fotku nahé ženy, rozpoutala hotové PEKLO!

Kimberleigh se o manžela jen tak připravit nenechá.
Kimberleigh se o manžela jen tak připravit nenechá. (Foto: Facebook)

Když  Kimberleigh Barker našla v manželově telefonu fotku nahé ženy, rozhodla se, že to tak nenechá. Podařilo se jí vypátrat identitu sprchující se ženy a pomstu si řádně vychutnala.

Naštvaná žena z australského Queenslandu odhalila, že se jedná o manažerku z rychlého občerstvení. Podle informací deníku The Sun ji vypátrala a vymyslela plán veřejné pomsty.

S dotyčnou nestydou si to nešla vyříkat z očí do očí, ale pomstila se jí na sociální síti. „Je vhodné, aby vaši manažeři posílali ženatým mužům nahé fotografie ze sprchy? S pozdravem manželka,“ napsala Kimberleigh na facebookový profil rychlého občerstvení, kde žena pracovala.

 

Manažerka podle ní věděla moc dobře, že posílá nahé fotky ženatému muži. Ptala se prý na věk jejích synů a dokonce zjišťovala, kde jeho žena pracuje.“Dostala jsem od ní sérii naštvaných zpráv na Facebook. Obvinila mě, že nevěřím sama sobě, když nedovolím manželovi, aby se díval na cizí nahé ženy,“ svěřila naštvaná manželka s tím, že ani to nestydě nepomohlo. Po zveřejnění incidentu totiž manažerka přišla o místo.

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.