ZLATÝ DŮL: Čenský kasíruje statisíce, je o něho rvačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ZLATÝ DŮL: Čenský kasíruje statisíce, je o něho rvačka!

Herec Jan Čenský
Herec Jan Čenský (Foto Blesk - Dana Kolářová, FTV Prima)

Jan Čenský (56) patří nejen ke skvělým českým hercům, ale momentálně si ve velkém užívá i roli moderátora. Čenský moderuje řadu plesů a firemních večírků, čímž si výrazně zlepšuje rozpočet.

Od listopadu do konce března je toto období pro mnoho herců a hereček tím nejlepším. Čenský patří mezi herce, kteří umí pobavit, a proto je velmi poptáván, aby uváděl plesy. „Plesy jsou pro mě krásná záležitost, vždy se na ně těším. Zvláště pak, když je třeba spolumoderuji s krásnou kolegyní, jako třeba letos na Českém plesu,“ řekl Čenský magazinu Sedmička.

Čenský si díky moderování přijde na pořádný balík. Podle dostupných informací si herec říká od 40 do 100 tisíc korun, v závislosti na druhu akce a vzdálenosti od domova. Organizátoři, kteří si Čenského zvolí mají jistotu, že se mikrofonu chopí zkušený profesionál, který má nejen dar slova, ale dokáže i skvěle pobavit.

Jan Čenský v roli moderátora Miss Roma:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
12. 3. 2018 • 09:06

a proč by měly ručičky vidět mozoly šmudlo když umí něco jiného a je o něj zájem. to musí mít mozoly všichni? lékaři, učitelé, právníci, inženýři, architekti... máš to trochu popletené viď? no nic, to se stane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.