Expertka o královské rodině: Tohle Harryho a Meghan rozhodně nepotěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Expertka o královské rodině: Tohle Harryho a Meghan rozhodně nepotěší!

Princ Harry a Meghan Markle
Princ Harry a Meghan Markle (Reuters)

Na další svatbu v britské monarchii se těší doslova celý svět, nejvíce samozřejmě princ Harry s Meghan Markle. Jenže prestižní grafoložka z Cambridge pro ně nemá dobré zprávy. Co si o jejich osobnostech myslí?

Podle grafologie je rukopis jakýmsi obrazem naší osobnosti. Podívala se tedy, jak to vypadá s princem Harrym a jeho nastávající Meghan Markle. Grafoložka Barbara Weaver naznačuje, že jejich společná budoucnost může být hodně problematická.

To že se protiklady přitahují, ví snad každý člověk a mnoho lidí se i přesvědčilo o tom, že po delší době do takových vztahů přicházejí těžkosti. „Harryho písmo je jednoduché, nemá žádné dominantní háčky. Je rovné a přímočaré,“ uvedla grafoložka pro express.co.uk a podle ní je takový i samotný princ.

Jenže písmo Meghan je úplně jiné, je velmi okázalé. „Výrazné háčky vyjadřují sebeobranu,“ vyčetla z rukopisu herečky, který prý ukazuje i to, že se Meghan snaží udělat dobrý dojem. Snoubenci se podle odbornice liší i v tom, jakým způsobem zpracovávají emoce. Podle ní bude potřeba mnoho kompromisů, aby jejich vztah dlouho fungoval.

Anketa

Myslíte, že manželství Harryho a Meghan vydrží?
Celkem 595 hlasujících

 

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>



Přečtěte si
pizizub
16. 1. 2018 • 15:38

Myslímže je to hloupost. Je vidět, že to co psala,psala hezkým zdobným písmem, které má vystudované. Počítám, že zápisky ve škole,nebo nákupní seznam si takhle "kreslit" nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.