Šokující a náhlá SMRT: Zemřel Doktor od jezera hrochů, herec Jaroslav Šmíd (†47) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující a náhlá SMRT: Zemřel Doktor od jezera hrochů, herec Jaroslav Šmíd (†47)

Herec Jaroslav Šmíd (†47)
Herec Jaroslav Šmíd (†47) (profimedia.cz)

V pouhých 47 letech zemřel herec Jaroslav Šmíd, známý především díky roli doktora Čeňka ve filmu Doktor od jezera hrochů. Informace o jeho úmrtí se nejdříve objevila na sociální síti, následně pak vše potvrdil Blesku režisér Zdeněk Troška (64).

„Jaroušku, je mi to moc líto. Vídali jsme se spoustu let, naposledy nedávno ve fitku na Smíchově. Žertoval jsi tenkrát, když už konečně budu mít pořádnou figuru. No, a teď už nás žádná společná sranda nečeká. Odpočívej v pokoji. Tvůj Janis," napsal na sociální síť jeho kamarád producent Janis Sidovský.

„To je strašné, nic jsem netušil, v noci jsem se vrátil ze zahraničí...Potkal jsem ho před pár týdny v kavárně, popovídali jsme, a teď najednou taková rána,“ svěřil se Troška idnes.cz.

Doktor od jezera hor, Jaroslav Šmíd, který se ve 21 letech přiznal ke své homosexuální orientaci, zemřel náhle dnes odpoledne. 

Na video s jeho kamarádem Sidovským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.