Říbal dostane padáka? Sprostá slova v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Říbal dostane padáka? Sprostá slova v přímém přenosu!

Petr se za svůj přešlap ve Snídaní divákům omlouvá.
Petr se za svůj přešlap ve Snídaní divákům omlouvá. (Dana Kolářová)

U Snídaně s Novou se málokdy diváci tak pobaví, jako při té pondělní. Během přímého přenosu se moderátor Petr Říbal (31) neovládl. Když odešel ze záběru, chtěl si ulevit kvůli technickým problémům a vysypal ze sebe několik nadávek, které se dostaly až do vysílání...

Jedním ze vstupů byla reportáž o koních. V jejím průběhu ale nastaly komplikace. Pro ukázku jejich drezury se nespustila hudba, která ji měla doprovázet. Když proto Petr odcházel ze záběru, vykřikl: „Tohle prostě nejde, ty vole, do pi*i!“ Ale jaksi zapomněl, že diváci ho stále slyší.

„Vážně mě to mrzí! Taková slova běžně nepoužívám a divákům slibuji, že už ode mě nic takového neuslyší,“ slibuje Petr. „Všem divákům Snídaně s Novou se za vstup moderátora omlouváme,“ sdělila Aha! mluvčí televize Alžběta Cimová.

Na video s Petrem Říbalem, kterému ujela při reportáži sprostá slova se můžete podívat zde:



Přečtěte si
tetajulca
18. 10. 2017 • 13:16

Kdyby se vyhazovalo za každé sprosté slovo, které slyšíme v televizi, nebylo by co vysílat. Chybička se vloudí, ale pravidlo to být nesmí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.