Konec světa přijde brzy! Pyramidy nelžou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec světa přijde brzy! Pyramidy nelžou

Planeta Nibiru prý narazí do Země už v září.
Planeta Nibiru prý narazí do Země už v září. (Foto: ara)

David Meade tvrdí, že příští měsíc narazí do Země záhadná planeta Nibiru. Konspirační teorii opírá o různé pasáže z Bible, dokonce tvrdí, že k určení přesného data srážky mu pomohly i pyramidy.

Podle křesťanského numerologa Meada nastane konec světa mezi 20. a 23. zářím. „Hvězdy nebes a jejich souhvězdí neukážou světlo. Vycházející Slunce potemní a Měsíc nebude svítit,“ uvedl britský DailyMail jednu z pasáží z Bible, o kterou teoretik jeho tvrzení opírá. V minulosti Meade jeho tvrzení opíral pouze texty psané v Bibli, pak ovšem objevil, že jistá znamení ve Velké pyramidě v Gíze, jeho teorii potvrzují.

Potvrdit ji ovšem nechtějí odborníci. „Nibiru a další příběhy o nepřátelských planetách, jsou internetovým podvodem. Je zřejmé, že neexistuje,“ uvedla NASA. Počkejme si tedy na září, které ukáže, zda se Meadova teorie zakládá na pravdě.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.