Soňa Norisová: Vrhá se do nebezpečí a produkce šílí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soňa Norisová: Vrhá se do nebezpečí a produkce šílí!

Soňa Norisová jde od všeho po hlavě!
Soňa Norisová jde od všeho po hlavě! (Foto ara)

Do všeho jde po hlavě. Soňa Norisová (43) si natáčení nové řady seriálu V.I.P. vraždy vychutnává. A to i přesto, že ji málem srazí auto a topí se v ledové vodě. „Chtěla jsem být kaskadérkou, chodila jsem dokonce do kroužku,“ přiznala herečka.

Adrenalin Soně při natáčení nevadí. Naopak. „Ledový bazén byl výborný, protože jsme velice brzo vstávali a studená voda mě aspoň rychle probrala,“ pochvaluje si kruté podmínky při práci herečka.

Všechno by nejraději zvládla sama, ale produkce má o Norisovou obavy, protože je to přecejen hlavní postava seriálu. Kdyby se jí něco stalo, odnesl by to celý štáb a práce by se zastavily. Proto jí občas i přes její odpor vnutí na plac dublérku.

A jak se představitelka spisovatelky detektivek Klaudie Wolfové po půldruhém roce zase dostávala do figury? „Na Slovensku právě vysílají první řadu. Tak jsem se občas podívala, jaká Klaudie je,“ směje se herečka. „Dala jsem si pak na nos brýle a hned jsem byla zase zpět,“ dodává vesele.

Krampol najde mrtvolu
V druhé řadě seriálu si zahraje i Jiří Krampol (78), jenž má teď starosti s manželkou Hanou (56), která leží na psychiatrii. Na place aspoň přijde na jiné myšlenky. Krimipříběhy má totiž nejraději. Představuje souseda, který zasáhne významně do děje – najde totiž v baráku mrtvolu.

Na video s Norisovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.