Hvězda Policie Modrava Norisová v šoku: Podala si ji kriminálka! Měla vykrást hotelový pokoj... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Policie Modrava Norisová v šoku: Podala si ji kriminálka! Měla vykrást hotelový pokoj...

Soňa Norisová
Soňa Norisová (Foto Profimedia.cz/ Lenka Hatašová, TV Nova, ara)

Zoufalství a bezmoc obětí zločinů si vyzkoušela na vlastní kůži! V seriálu Policie Modrava stojí Soňa Norisová (41) jako kapitánka Jana Vinická na straně zákona, v reálném životě se dostala do opačné situace. Ale ne svojí vinou.

V seriálu se pohybuje po policejní stanici jako doma, ale sama se tam ocitla v úzkých. „S policií jsem měla i nepříjemné zážitky, když jsem byla vyslýchaná, protože jsem ztratila občanku,“ svěřila slovenská herečka s tím, že toho okamžitě zneužili zloději. „Někdo na ni vybílil hotelový pokoj – a to bylo nepříjemný,“ dodala. Ukradli všechno, co jim přišlo pod ruku, od skleniček až po televizi. „Pak už mě naštěstí nic podobného nepotkalo,“ svěřila se.

Ostrá holka

Po natáčení Policie Modrava a slovenské kriminálky Město stínů by se ale už dokázala ubránit i se zbraní v ruce. „Mám za sebou školení – boj zblízka nebo práce se zbraní,“ prozradila Norisová, které by se už zloději měli vyhnout obloukem. „Bylo to docela drsné, až jsem si v duchu říkala, že jsem přeci herečka, tak proč se mnou zacházejí jako s nějakým kadetem. Pak jsem to přestala řešit a byla to nakonec dobrá škola,“ dodala.

Stránskou přepadli!

Terčem pobertů se stala i seriálová podřízená Norisové Jaroslava Stránská (45). Ta ztvárňuje policistku Lucii Krásenskou. „Před lety mi na ulici v Jižní Americe strhli z krku řetízek. Manažerovi našeho divadla ukradli peníze a ostatním klukům hodinky,“ svěřila se Aha!.



Přečtěte si
mekanik
27. 4. 2015 • 12:44

tahle herečka se mi líbila ve filmu Václav.když Trojanovi mrskala vohánku ve vaně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.