Norisová (42) z V.I.P. vražd: Tajemství její luxusní vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Norisová (42) z V.I.P. vražd: Tajemství její luxusní vily!

Norisová se mohla při natáčení v Česku cítit jako opravdová zahraniční star.
Norisová se mohla při natáčení v Česku cítit jako opravdová zahraniční star. (Foto: FTV Prima, archiv Hilton Prague, ara)

Luxusní hýčkání na druhou! Tak si připadala Soňa Norisová (42) při natáčení seriálu V.I.P. vraždy. Kvůli slovenské herečce v Česku dokonce pronajali super luxusní vilu za Prahou. A televize si sáhla pořádně do kapsy. Za pouhých 6 dní zaplatili 90 000 korun, což by bylo 25 nocí v pětihvězdičkovém hotelu v centru Prahy.

V seriálu hraje extrémně bohatou spisovatelku Klaudii Wolfovou, a tak se k herečce choval i štáb televize Prima. „Aby byl dojem luxusu v seriálu dokonalý, pronajala se pro natáčení bydlení Wolfové vila za Prahou, kde Norisová strávila celkem šest dní,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.


A nebyl to žádný levný špás. „Pronájem exkluzivních prostor vyšel zhruba na 15 000 korun za natáčecí den,“ dodal zdroj. To, že se Norisová pohybovala po vile a natočila tam pár záběrů, tak televizi vyšlo na neuvěřitelných 90 000 korun.
A tím luxusní rozmazlování seriálové hvězdy zdaleka neskončilo. Jen exkluzivní oblečení, které pro herečku zajišťovala přední návrhářka Tatiana Kovaříková, přesáhlo hodnotu čtvrt milionu korun. Jak se zdá, na natáčení Vražd slovenská kráska hned tak nezapomene. Při natáčení v Česku se k ní skutečně chovali jako k zahraniční filmové star.

Na její ségře šetřili!
Soňa tak hravě strčila do kapsy i svou sestru Zuzanu Norisovu (37), která si zahrála v primáckém seriálu Vinaři. Kvůli ní se pro změnu pronajala vila na Litoměřicku. Ale Zuzana v ní natáčela mnohem méně dní, a už vůbec neměla k dispozici exkluzivní módní kousky jako její sestra.



Přečtěte si
alusinek
18. 4. 2016 • 12:09

Ono je to skoro na všech programech,někdy není z čeho vybrat a nebo se předhánějí a dají něco pěkného ve stejný čas a do toho každou chvíli reklamy a diváky úplně znechutí.

ivoadler
18. 4. 2016 • 10:34

Čím víc Prima rozhazuje, tím víc její pořady stojí za ho vno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.