Karel Gott (77): Cena jeho života - MILION KORUN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott (77): Cena jeho života - MILION KORUN!

Karla tento týden ve středu čeká velký koncert v Hybernii, příští čtvrtek pak zahájí výstavu o své pěvecké kariéře.
Karla tento týden ve středu čeká velký koncert v Hybernii, příští čtvrtek pak zahájí výstavu o své pěvecké kariéře.  (Foto: Profimedia.cz, ara)

Nejsledovanější společenská událost letošního roku se blíží! Ve čtvrtek 8. června zakotví na Rašínově nábřeží v Praze speciální loď, která přiveze velkou výstavu o Karlu Gottovi (77) s názvem Gott My Life. Deník Aha! zná sumu, za kterou měl zpěvák producentům projektu prodat práva.

„Mezi realizátory výstavy a panem Gottem mělo dojít k dohodě na částce jeden milion korun za poskytnutí práv,“ svěřil deníku Aha! člen realizačního týmu.

Tajná smlouva
Obě strany ale nechtějí jakkoliv dohody a smlouvy komentovat. Natolik si obě strany váží spolupráce, že ji nechtějí zveřejňováním detailů narušovat.
De facto se dá ale říci, že Karel Gott prodal svůj život (myšleno propůjčil ocenění, obrazy a další předměty) za milion korun.

Přijedou hvězdy?
Na slavnostní zahájení výstavy Gott My Life přijedou desítky osobností z Česka i ze světa. Pozvání podle našich informací dostali např. velcí fanoušci Gotta z Ruska – první žena v kosmu Valentina Těreškova (80) nebo hokejista Vladislav Treťjak (65). Jestli skutečně dorazí, zatím není jasné...


Mistr si plní sen
„Vždycky jsem si přál výstavu v takovém duchu uspořádat. Expozici, která ukáže mým fanouškům souhrnný soubor artefaktů mapujících celou mou kariéru, jež provázela i jejich životy. Připomene jim třeba chvíle již dávno zapomenuté, vybaví se jim vzpomínky,“ prohlásil Karel. Na přípravě výstavy se podílí Národní muzeum spolu s Nadačním fondem Richarda Fuxy, dnes vydaly společnou tiskovou zprávu.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Co pronesl Karel Gott na premiéře svého muzikálu? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 5. 2017 • 23:23

Je to na NAŠÍ půlce Prahy a my to tam nechceme !!! .Ať s tím Gott Family táhne na ten jejich dělnickej Smíchov .Tam už chybí jen to obří kolo za 200 000 000,- co radní chystaj a Praha debilů ráj ..... À propos, nezapomněla Gottová pozvat Douglase ?

stekajicikocka
29. 5. 2017 • 13:56

Jako si Babiš najde voliče, tak si Gott najde nějaké návštěvníky mezi vytrvalými fanoušky. Jde o to, že když jsouu peníze, dá se dá najít mprostor a realizovat nápad.

antikdekor@seznam.cz
29. 5. 2017 • 11:51

opravdu jste jiz vic nez trapny.

sykorkaiva
29. 5. 2017 • 10:07

Odejít v pravou chvíli to asi nezná moc ho ted zastínil Kájínek tak to generálová gottová se svoji suitou musí napravit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.