Útoky na Gotta: Hanba! Zklamal jste! Styďte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Útoky na Gotta: Hanba! Zklamal jste! Styďte se!

Karel k úmrtí zpěvačky až do soboty mlčel, s vyjádřením přispěchal až po jejím pohřbu.
Karel k úmrtí zpěvačky až do soboty mlčel, s vyjádřením přispěchal až po jejím pohřbu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Přibyl)

Tohle se ještě nikdy nestalo! Miláček národa Karel Gott (77) čelí od řady svých fanoušků drsné kritice za to, že se až se zpožděním vyjádřil ke smrti kolegyně Věry Špinarové (†65). A také proto, že nejel na pohřeb...

V den smrti populární zpěvačky Karel odmítl vyjádření s tím, že chce – na rozdíl od svých ostatních kolegů – na Špinarovou vzpomínat tiše. V den posledního rozloučení ale mnoho Věřiných fanoušků, která se Slavíkem často vystupovala, poukázalo na to, že se Gott nejen ke smrti zpěvačky nevyjádřil, ale ani nedorazil na poslední rozloučení. Dokonce neposlal ani kondolenci či květinu.

„Odchod Věry Špinarové mě velmi zasáhl, byla to výjimečná zpěvačka, tygřice z Ostravy, která měla v sobě něco, co žádná škola nenaučí. Z její obrovské energie a hlasu mě často, v dobrém slova smyslu, až mrazilo. Každý den na ni v tichosti, s úctou vzpomínám. Že jsem se nezúčastnil pohřbu, neznamená, že jsem k ní neměl vztah. Právě naopak. Přiznám se ale, že nerad chodím na pohřební loučení s lidmi, na které si chci uchovat jen hezké vzpomínky, a ne ty smuteční,“ uvedl Gott ve svém prohlášení.

Zpěvák však zůstal nepochopen a od svých fanoušků se dočkal kritiky, že do Ostravy nepřijel dát Věře poslední sbohem. Dva dny po pohřbu umístil na sociální síť fotografii, jak sedí nedaleko své vily na Bertramce na lavičce, kterou popsal slovy: „Tady na lavičce se rodí nejlepší nápady. Za každého počasí.“ A pod snímkem začala vřava.

A na Facebooku se strhla mela...
(Tohle zpěvákovi napsali jeho fanoušci a fanynky)

„Pane Karle, vždy jsem si Vás vážila a brala Vás jako naprostého profesionála. Ale Váš přístup k odchodu Vaší kolegyně paní Věry Špinarové byl naprosto nekolegiální a neprofesionální. Snad nebylo tak těžké poslat aspoň květiny. Vaše prohlášení přišlo s křížkem po funuse, a to doslova, a bylo naprosto k ničemu. Tak až budete zase jednou takto sedět na lavičce, tak zpytujte svědomí...., asi se budu tímto příspěvkem vymykat z řady, ať už si jej přečtete, či nikoliv, za svým názorem si stojím.“ Hana K.

„Pane Karla, vždy jsem vás obdivovala a vážila si vás. Prodělali jsme lymfom oba. Po rakovině si člověk váží více života. Vždy jste byl vnímavý a pozorný. Plně chápu, že pohřby jsou vysilující. Proč nebyla ale ta kytička. Povíte nám, prosím. To mi k vám nejde. Opravdu ne. Fakt nebyla?“ Petra K.


„Kdysi jsem viděla nějaký Gottův pořad, kde mu každá přítomná zpěvačka zazpívala písničku nebo její část, se všema se políbil, jen s Věrou Špinarovou ne... Moc dobře si to pamatuju, moc mě to mrzelo. Tak se ani nedivím, že se na Věru Špinarovou Gott vykašlal. Měla jsem ho za větší formát a toto mu neodpustím.“ Karla Ch.

„Nebudem lhát. Z Karla je dědeček. A nechá se vést mladou ručkou své ženy. Udělej to a nedělej tohle. A oba dohromady neudělaj nic.“ Petra N.

 „Je to od Gotta hanba... Ani řádka k úmrtí tak vynikající zpěvačky jako byla Věra Špinarová... Styďte se... Na Slovensko na tajnou dovolenou zvládl...Velký sobec – jenom já, já…“ Jana J.

„Co je ženatý tak zapomíná na vše kolem. Asi to má zakázané. Co dokáže udělat zlatokopka z férového chlapa.“ Milena D.


„Moc mě zklamal, mohl Věrce Špinarový poslat aspoň kytičku.“ Ivana Č.

Karle, copak? Ivanka Vás pustila krmit ptáčky do parku? A co takhle projevit nějakou pietní vzpomínku nejlepší zpěvačce z Ostravy? Čekal jsem od Vás víc...“ Tomáš S.

„Opravdu tu soustrast k úmrtí Věry Špinarové jste mohl napsat. To by Vám nic neudělalo. MISTŘE.“ Alena N.

 „Pane Gott, je mi líto, že mezi Vašimi miliony se nenašla jedna tisícovka na kytičku pro paní Špinarovou, kterou jste mohl poslat. Také jste mě velice zklamal.“ Jarka D.

Syn zpěvačky se zastal Karla: Důležité je si potichu vzpomenout!
Zatímco fanoušci ho kritizuji, syn zpěvačky Adam Pavlík (42) prostřednictvím deníku Aha! děkuje Gottovi za krásná slova o jeho mamince. „Ona také nechodila na pohřby a říkala, že je důležité si potichu vzpomenout,“ zmínil Špinarové potomek.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!


Věra Špinarová a Karel Gott - Paganini (2000):

Video se připravuje ...





Přečtěte si
ivoadler
29. 11. 2017 • 13:42

Takový umělec zase Gott není, aby věděl, kdy má odejít.

ppadys13
25. 6. 2017 • 12:14

Karl, nikdy jsem tě nemusel,protože tvoje kvákání není moje parketa.

-bello-
9. 4. 2017 • 22:34

dobře to tady sepsal dutchschulz. Gott , jakmile si vzal Ivanu, hraje roli arbitra slušných vztahů .Tak se ten věnec nebo kytka zejména a hlavně čekaly od něho..A ono nic.

-bello-
9. 4. 2017 • 22:24

dutch

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.