Karel Gott: Nadávky, výhružky... Konflikt po jeho vystoupení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott: Nadávky, výhružky... Konflikt po jeho vystoupení!

Gott na jevišti hýřil vtipem a dobrou náladou.
Gott na jevišti hýřil vtipem a dobrou náladou. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Tak tohle tady ještě nebylo! Po vystoupení Karla Gotta (77) napadala horlivá ochranka fotoreportéra deníku Aha!  To by se vždy vstřícnému Mistrovi rozhodně nelíbilo. A určitě o tom nevěděl.

Slavík se soustředil na svůj výkon, neměl to snadné. Vždyť se před publikum na plese Českého rozhlasu postavil necelé tři týdny po závažné operaci střev, naživo vystřihl své písně, jako by mu nic nebylo. Vystoupení zaznamenávali fotografové i kamery z bezprostřední blízkosti. Karel byl skvěle oblečen, nalíčen a před fotoaparátem se mohl jen chlubit, jak skvěle vypadá. O to podivnější je to, co se dělo poté, když se chystal domů. Odpočinout si.

„Myslíme to vážně, nebudete tady fotit, odstupte, nebo vám rozmlátíme foťák,“ osopili se dva zaměstnanci ochranky před Palácem Žofín na fotoreportéra našeho deníku, když chtěl pouze ve vší slušnosti vyfotit odcházejícího Karla Gotta po vystoupení. A to Mistr ještě ani nešel. Dvojice urostlých mužů i přesto vytlačovala fotoreportéra a bránila mu v jeho práci s odůvodněním, že si to prý zpěvák nepřeje. „Běžte pryč, nebo vám to roz*ebu,“ vyhrožoval jeden z nich. Hosté stojící opodál jen nevěřícně kroutili hlavami, co má tohle znamenat.

Tohle by se Karlu Gottovi nelíbilo, kdyby byl incidentu přítomen, nepochybně by to zatrhl.  Je totiž známo, že zpěvák je proslulý svým vstřícným chováním nejenom k fanouškům a publiku, ale také k zástupcům médií. Tady horlivá ochranka byla papežštější než papež.

Zesláblý, ale s úsměvem
Karel Gott vystoupil před publikem pouhých 19 dní po náročné operaci střev, kterou absolvoval 13. února ve Všeobecné fakultní nemocni na pražském Karlově náměstí poté, co byl urgentně převezen do péče lékařů kvůli náhlé neprůchodnosti střev. Zpěvák byl po náročném zákroku ještě očividně zesláblý, přesto fanoušky nezklamal. Na jevišti podal maximální možný výkon a sršel dobrou náladou.


Vsadil na hity
Hosty reprezentačního plesu České rozhlasu roztančil hity jako Noční král nebo Je nebezpečné dotýkat se hvězd z dnes již kultovního filmového muzikálu Kdyby tisíc klarinetů.

 



Přečtěte si
rezacek
8. 4. 2017 • 20:37

Gott vystupoval včera na Žofíně. Myslím, že už by toho mohl opravdu měl nechat. Dělá, co může, ale on už toho moc nemůže. Vystoupení bylo, no, slušné, ale vzhledem k letům minulým trapné.

-bello-
9. 3. 2017 • 00:12

Nedivím se mu, te ho to táhne na jeviště a jak ho nemám a neměla jsem ráda a jak si myslím, že je to blb , tak když vidím to jeho nafouklé břicho, musím říct , že je unikátní, že v tom stavu pohnul vůbec řádně bránicí a nějak to udejchal t.

-bello-
9. 3. 2017 • 00:05

srdcovadama111

babatomanija
7. 3. 2017 • 10:55

Sako jako maskáče

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.