Karel Gott po převodech majetku na Ivanu: Zbyla mu jen garáž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott po převodech majetku na Ivanu: Zbyla mu jen garáž!

Karel natolik důvěřuje své ženě, že na ni skoro vše přepsal.
Karel natolik důvěřuje své ženě, že na ni skoro vše přepsal. (Foto Aha! – David Kundrát, David Malík, Alexandr Malachovský, ara )

Téměř všeho, co měl, se vzdal! Karel Gott (77) po svých nemovitostech a pozemcích přepsal na manželku Ivanu (41) také firmu, která řídí jeho kšefty. Proč to vše dělá?

V této chvíli zpěvák vlastní jen parcelu o rozměrech 39 metrů čtvrerečních a součástí je garáž vedle Bertramky o rozměrech sedm metrů čtverečních! Podle Gottových nejbližších v tom není jen fakt, že Ivana je jeho ženou. Mohou za to i jeho nemoci z poslední doby. „Ivana mi zachránila život! Plně jí věřím,“ prohlásil Slavík v minulých dnech před svými přáteli.

„Jako zpěvák mám daleko blíže k hudbě než k obchodování a s tím souvisejícím papírováním. Dál se budu věnovat aktivitám, které mě baví, a proto jsem chod agentury přenechal své ženě, které plně důvěřuji,“ zní jeho oficiální stanovisko k přepisu společnosti Karel Gott Agency na manželku Ivanu. Společnost řídí a koordinuje veškeré zpěvákovy pracovní aktivity. TOHLE PATŘÍ JÍ...
*Vila na Bertramce a pozemky okolo ní
*Agentura Karel Gott Agency
*Karlova telefonní čísla (má dvě, obě jsou psaná na Ivanu)
*Rozestavěná roubenka v Doubici a pozemky okolo ní (přes maminku Blanku Krejčí, na kterou je vše napsané)

...A TOHLE JEMU
*Parcela o rozměrech 39 metrů čtvrerečních, jejíž součástí je garáž o rozměrech 7 metrů čtverečních
Dcery vynechal
Vdané dcery Dominiku (43) a Lucii (28) v rámci přepisů majetků Karel zcela vynechal. Dominika se už kvůli tomu loni dostala s tátou do střetu. Dodnes spolu komunikují sporadicky.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!




Přečtěte si
inocenta
11. 3. 2017 • 15:24

Kdo četl nějakou psychologii tak ví, že senioři často konají jen pro svůj klid, dále pak někdy proto, že už nejsou shopni zastavit rozjeté jednání, nebo změnit jeho směr. Stáří je stav, kterým projdeme až budeme sami staří, a hranice mezi normálním smýšlením a právní nezpůsobilostí může být někdy velmi křehká. A je kolem tolik supů, kteří se tváří jako holubi. Jsou v domovech důchodců, kde si často senioři myslí, že se nedá nic dělat, rezignují. Může se to stát ale i v rodině. Jak by mohl KG přiznat,i kdybys k tomu došel, že udělal chybu, že se neměl nechat uhnat ? To lze přiznat v mlýádí, když rozvosdy beremne jako sport, ale ne když se "s rozmyslem" oženíme poprvé a to až v 68 letech.Svět by se takovému člověku asi vysmál....

-bello-
11. 3. 2017 • 00:59

ararat není mi 56 let, nejsem jako ty.Na tebe je tady i telefonní číslo, adresa a i věk.Nenarodila se větší blbka, než ty,Nejdřív schovaná za " sklem svého PC" a pak vyblivší vše o sobě. O mě víš jen co pustím.A mek si může chodit a přicházet kam chce.

-bello-
11. 3. 2017 • 00:43

mek

arnostarno...@...
10. 3. 2017 • 13:06

Tomuhle se říká STAŘECKA DEMENZE většího vol jsem ještě nepotkal Vždyt ona vypadá jako MUTANTKA stačí se podívat na úvodní obrázek a mám zkažený celý den ,ten její hnusný š***tý rypák strčí i do *** kam dal rozum on je natom hůř než bezdomovec kdyby dneska umřel tak jen líp proněj

ararat
10. 3. 2017 • 11:00

-bello- 08. 03. 2017 23:50 potažmo mekaniku být naivní je lidské a normální,ale být hloupá ve svých 56 letech gerontko,to je tragédie tvoje,se tady objevil tvůj nick jako mekanik a nedávno jsi tady sdělovala,že že mekanik už odešel a je tady zase co? psychopatko ať nedopadneš jako sadistka Saudků máš taky takové sklony proto se schováváš co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.