Babiš se chlubí Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Babiš se chlubí Gottem!

František Piškanin s chotí, Andrej Babiš s partnerkou a Karel Gott s manželkou.
František Piškanin s chotí, Andrej Babiš s partnerkou a Karel Gott s manželkou. (Foto: Facebook.com)

Opravdu mu otrnulo! Karel Gott (77) po nedávné operaci neprůchodných střev řádí jako za mlada. Minulý víkend byl v Miláně, ve čtvrtek na premiéře muzikálu Čas růží a v pátek zpíval na párty v Karlových Varech.

V Grand Hotelu Pupp slavil 70. narozeniny podnikatel František Piškanin, držitele medaile Za zásluhy z roku 2016. K jubileu zakladateli logistické společnosti Hopi přišel Gott popřát v doprovodu manželky Ivany (41). Podle informací deníku Aha! zazpíval Karel tři písně, následně si u stolu, u něhož seděl oslavenec společně s ministrem financí Andrejem Babišem (62), jeho partnerkou Monikou (42) a olympioničkou Bárou Špotákovou (35), dopřál plzeňské pivo. 

Vicepremiér si během večera i po něm na svém Facebooku chlubil snímky s Karlem Gottem, kterého roky obdivuje. Nutno připomenout, že v roce 2013 křtil Slavíkovi desku Láska je nádhera, o rok později ho pozval na svoji farmu Čapí hnízdo, kde mu zaplatil oslavu 75. narozenin.

Babiš: Vše nejlepší, Františku!
„František Piškanin slavil 70, skvělá firma Hopi 25 let. Včera v Grand Hotel Pupp, Karlovy Vary skvělá oslava, pařili jsme do tří do rána. No Name, Michal David, Karel Vágner, Helena Vondráčková. Vše nejlepší, Františku! Jeden z nejlepších českých podnikatelů co máme. Obrovské charisma, skvělý rétor, skvělá rodina, skvělá firma.“

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Co pronesl Karel Gott na premiéře svého muzikálu? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
21. 3. 2017 • 08:22

Pozor, bláznům se nemá odporovat, a ta hanainge je pacientka léčebny pro duševně choré, schizofrenička, maniak a hodně duševně postižená osoba.

vigela
20. 3. 2017 • 15:54

No to je sestava. VIPáci a celebrity. Děs běs. A kde má pan podnikatel to charisma?

-bello-
20. 3. 2017 • 11:30

hanainge jdi s tím tapetováním do háje.Vypadni, anebo mluv k věci!

-bello-
20. 3. 2017 • 10:10

Gott se vrací do mladých let.Zpívá po barech .Ivance se zkrátí vazy od toho naklánění hlavinky, aby byla menší. Jestli je, jak říká Babiš ten Piškanin " skvělý rétor " / od kdy se kristepane tohle hodnotí, jakou souvislost to má s jeho ministerstvem a jakou s tím mejdanem ? / tak jestli je nějaký Piškanin skvělý rétor, tak už aby bral u něj lekce, neb jeho vyjadřování v Parlamentu je ubohá vata vata ublížená! Gottem se chlubit koblihář nemusí, Gotta si přece už dávno koupil a Gott se za prachy rád přitulí ( ke komukoli z VIP)

hanainge
20. 3. 2017 • 07:39

Ellou na klíně. Martin Pošta už se přiznal, že měl milenecký vztah s Ivanou Macháčkovou. Charlottka Ella je Martinu Poště velmi podobná. Nelly Žofie, která je prý nejmladší dcerou Karla Gotta, ve skutečnosti má úplně jiné rodiči. Její matkou je Michaela, která je přítelkyni Ivany Macháčkové a její otcem je mladý a brunet partner paní Michaely. Nelly Žofie žije s matkou Michaelou a otcem v Kladnu. V roce 1991 lhal závistivý muž v televizi RTL, aby Karel Gott byl homosexuál. Na to bývalý německý manažer Karla Gotta mu doporučil se tak chovat, aby Karel Gott měl ještě druhou dceru, která se jmenuje Lucie. Bohužel Karel Gott na to poslouchal a choval se tak, jako manažer, který má špatný charakter, mu doporučil. Zřejmě Karel Gott dosud neměl dost času, přemýšlet spravedlivé o věcech, jinak by se tak nespravedlivý nechoval. Ve skutečnosti Karel Gott dlouho žije sám v jeho vile na Bertramce, protože Karel Gott má velký strach spojit se v lásce s ženou, protože Karel Gott několikrát měl smůlu s ženami. To lze poznávat částečně na obrazech, které Karel Gott namaloval. Falešné spolupracovníky Karla Gotta, které v minulosti způsobili pletichy a jsou žádostivé peněz i chtějí senzaci , doporučili Karlu Gottovi se tak chovat, aby Karel Gott byl manželem Ivany Macháčkové a otcem 4 dcer, aby Karel Gott měl klid, což je nespravedlivý. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. V říjnu 2015 Karel Gott bohužel dostal velmi silnou chřipku, která velmi dlouho trvalo a proto Karel Gott byl několikrát, ale jenom ambulantní v nemocnice. Operaci srdce, břícha, střev a rakovinu Karel Gott nikdy neměl. To jsou fakty. Dále je pravda, že Karel Gott nikdy nekoupil roubenku v Doubici a Karel Gott nepřepsal svůj majetek i agenturu Ivaně Macháčkové a je fakt, že Ivana Macháčková s termíny Karla Gotta nic nedělá, protože Ivana Macháčková není manažerkou Karla Gotta a Ivana Macháčková nemá u Karlu Gottovi nic hledat, protože Ivana Macháčková to nemyslí dobře s Karlem Gottem. Karel Gott

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.