Otazníky kolem nezvěstného Gotta: Nemoc opět udeřila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otazníky kolem nezvěstného Gotta: Nemoc opět udeřila?

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha! – Marek Pátek )

Premiéra muzikálu Plesu upírů byla bezesporu událostí společenské sezóny číslo jedna. Kdo nepřišel jakoby nebyl. Kam se však poděl host z nejočekávanějších?

Karel Gott (77) byl na premiéru pozván i s celou svou rodinkou. Jenže zraky přítomných se na čtyři rezervovaná sedadla upíraly marně - nikdo z Bertramky bohužel během slavnostního večera nedorazil. Co se děje, že by se opět Slavíkovi přítížilo? 

"Pan Gott se dopředu z premiéry omluvil z důvodu cesty do zahraničí," okomentovala zpěvákovu neúčast na akci roku jeho mluvčí Aneta Stolzová. Naposledy byl opravdu Mistr spatřen, kterak s manželkou Ivanou pózují pod jedním ze slovenských hradů. Prý byl u našich slovenských sousedů na léčení. To však bylo minulý týden, kde je ovšem nyní? Pokud by si totiž pobyt v zahraničí s manželkou prodloužil, kde se stará o jejich dcerušky? Ty totiž musí chodit do školy, prázdniny mají až v půli března...



Přečtěte si
setroseuros
14. 2. 2017 • 16:52

Proc by nemohl jet na dovolenou s dcerkama pocas skoly?Rolincova to dela bezne i nekolikrat. Jenomze u Gottu jsou ve vzdelavani deti zodpovednejsi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.