Rolins přišla o 2 mega a kašle na stará jména! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rolins přišla o 2 mega a kašle na stará jména!

Dara Rolins neměla vždy velké štěstí.
Dara Rolins neměla vždy velké štěstí. (Aha! – Marek Pátek)

Nepříznivý loňský rok potkal zpěvačku Daru Rolins (44). Musela překonat ztrátu svého otce Dušana (†68) a své dlouholeté přítelkyně a manažerky Evy Skallové (†36). Aby toho nebylo málo, začala se psát neslavná kapitola jejího finančního přešlapu. Finanční průšvih byl završen v únoru letošního roku a zjistilo se, že Dara prodělala více jak dva miliony!

Kromě bláznovství kolem financí, řešila Rolins změnu svého jména, protože i v tom měla velký zmatek. Spousta z nás si určitě vzpomíná na píseň Zvonky štěstí, kterou nazpívala s Karlem Gottem. V tuto dobu umělecky vystupovala pod jménem Dara Rolincová. To ovšem není její rodné příjmení. Zpěvačka se totiž původně jmenovala Gambošová. Až u jména “Dara Rolins“ zakotvila, proto se rozhodla tento jmenný kolotoč nadobro zastavit a své nejdéle používané umělecké jméno se oficiálně rozhodla využít i v občanském životě. Dnes už je tedy Rolins i papírově, řekla zpěvačka v týdeníku Sedmička.

Barabizna z Mukařova

Kromě vyřešení její identity se zaměřila na prodej starého domu v Mukařově, na který si v roce 2008 půjčila peníze a chtěla zde vybudovat rodinné hnízdečko s Matějem Homolou. Bohužel tak, jak zkrachoval jejich vztah, začal krachovat i zakoupený dům. Rekonstrukce se totiž předtím už nedočkal. Dům se jí podařilo prodat až v roce 2013 za 4,9 milionu korun, ale Dara svůj sen kdysi zakoupila za 7 milionů a 50 tisíc! Zpěvačka tedy ztratila více jak dva miliony korun, což je pořádná pálka!

Prohra i výhra

Ačkoliv prodělala takto obrovskou částku, především díky tomu, že dům koupila před hypoteční krizí, je ráda, že už se této barabizny zbavila. S novým partnerem Patrikem Vrbovským, který používá umělecké jméno Rytmus, dostavili v roce 2013 dům v Tuchoměřicích. Konečně si tak splnila svůj sen o štěstí v rodinném domku a může se vrhnout do dalších projektů. Snad bude mít už šťastnější ruku.

Dara Rolins prozradila, čím se cítí být ve skrytu duše. Rozhovor můžete vidět v tomto videu:  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adjacky
17. 4. 2017 • 18:19

Já nikomu nic zlého nepřeju ali tyhle slovenské piz-----dě jen to nejhorší kdyby ji vymřela celá rodina tak se nebudu ani divit pak by poznala jaké to je oněkoho příjd,,, jako tehdy když zabyla člověka z nedbalosti jenom k vůli parchantovi vše se bude obracet pro ti ni za to co provedla co by jste chtěli slováci rejou rypákem ozem a neustále se serro.....k nám do čechy vyhostit všechny cizince bez výjimky

sadia
17. 4. 2017 • 11:38

Co se jí to stalo s nosem ?

antonuis.j
17. 4. 2017 • 11:17

Darina je odporná sebestředná sobecká veš, nechutná ludra a zlá ježibaba. Miluje jen sebe, ohera, jde přes mrtvoly - doslova! Je to vražedkyně, záchrankou jela někam chlastat, navíc se vykašlala i na svého otce a po jeho smrti ani nejela za maminkou.. pohřeb "nestihla", sFIně... Ale dostane co zasluhuje! Už to začíná, bréce se rozpadá ten zlý šeredný ksicht, je slizká a ohyzdná striga. A zpívat neumí, ani omylem, kdysi dávno zazpívala s Gottem a tím to hasne, její další "songy" jsou otřesné, jako ona sama, mečí jak stará koza... A její "designový" obchod .... škoda slov, o tom je známo, co je známo. Zanedlouho se jí dostane co po právu zaslouží, a jelikož ji nesnáším, přeju jí to a těším se.

renataren
16. 4. 2017 • 22:18

Ten její nos po plastice vypadá nějak divně.... Rozpadlý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.