Rozchod? To nejhorší Daru a Rytmuse teprve čeká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozchod? To nejhorší Daru a Rytmuse teprve čeká!

Rozchod byl klidný, jak ale dopadne dělení majetku?
Rozchod byl klidný, jak ale dopadne dělení majetku? (archiv Blesku)

Dali si volnost, teď je ale čeká největší porozchodová noční můra. Po sedmi letech vztahu si Dara Rolins (45) a Patrik Vrbovský (41) alias Rytmus musí rozdělit společný majetek. První na řadě je luxusní dům v Tuchoměřicích u Prahy za zhruba deset milionů. 

Zpěvačka a rapper si nechali stavět dům podle svých představ dlouhé tři roky a utopili v něm velké množství úspor.

Sauna i studio
Na vile pracovalo přední architektonické studio, které kompletně přestavělo původní stavbu stojící na zakoupeném pozemku. Architekti nenechali kámen na kameni, bourali i nosné zdi. Dvojice si totiž nechtěla upřít žádný komfort, uvnitř tak měli domácí fitko, saunu s vířivkou, rozsáhlou šatnu, ale třeba i nahrávací studio.

Luxusní past
Od začátku navíc Dara s Rytmusem mysleli i na případné miminko. V útrobách vily tak nebyl dětský pokoj jen pro zpěvaččinu dceru Lauru (10) z předchozího vztahu s lídrem Wohnoutů Matějem Homolou (44), ale i jeden navíc s vlastní koupelnou. Jenže teď spadla klec! Podle katastru každému z nich patří polovina luxusního hnízdečka. Jeden druhého tak budou muset vyplatit. V případě vily v hodnotě deseti milionů to nebude jen tak nějaká hračka. Vždyť k domu patří i pozemek o rozloze bezmála 800 metrů čtverečních!

Trénuje box
Po oznámení rozchodu se zpěvačka obrnila hradbou mlčení, zatímco Rytmus odletěl do Manchesteru, kde dál pokračuje v trénování boxu.

Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
31. 3. 2018 • 13:23

dutchschulz - to co jste popsal jsou již sociálové....normální byť chudý člověk skáče jen tak vysoko na kolik má a žije skromě, tudíž si pak akorát zabalí těch pár švestek...

aveneta
31. 3. 2018 • 08:56

V tom mají ti chudí výhodu....každý si zabalí svých pár švestek a je vyrovnáno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.