Chlapík s nádory děsí děti na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chlapík s nádory děsí děti na ulici!

Nejenže nádory vypadají hrozivě, brání navíc Shadotovi v normálním životě.
Nejenže nádory vypadají hrozivě, brání navíc Shadotovi v normálním životě. (Foto ara)

Sedmačtyřicetiletý Bangladéšan trpí nemocí, kterou bychom nepřáli ani našemu největšímu nepříteli. Nebohý muž má po celém těle tisíce nádorů. Tumory pokrývají hlavně horní část jeho těla a obličej, takže kvůli nim skoro nevidí. Kdo ho navíc spatří na ulici, znechuceně odvrací zrak.

Nejenže se na sebe ani nemůže podívat do zrcadla, Shadot Hossain nemůže kvůli svému zdravotnímu stavu ani pracovat. Naopak, se vším včetně chození na toaletu mu musí pomáhat jeho žena a děti. Je to ale začarovaný kruh. Bez práce si totiž nemůže dovolit zdravotní péči, která by ho z nezáviděníhodné situace dostala.

Nyní to ale vypadá, že díky snaze sociálního pracovníka do nemocnice přece jen nastoupí. Doktoři jsou jeho stavem zděšeni a tvrdí, že něco takového na vlastní oči nikdy neviděli. Shadotův stav je ale naštěstí léčitelný. Nejprve se lékaři pokusí odstranit nádory z oblasti jeho očí. Už nyní kvůli nim vidí velmi špatně. Pokud by se situace neřešila, mohl by Shadot zcela oslepnout.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.