Bareš ztrácel vědomí: Zásah psychiatra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bareš ztrácel vědomí: Zásah psychiatra!

Igor Bareš
Igor Bareš (´Foto Aha! – Jakub Poláček a ČT)

Šílená chvíle, jakou už nechce zažít. Igor Bareš (50) alias soudce Janota z Četníků z Luhačovic musel kvůli zdravotnímu kolapsu na jevišti vyhledat psychiatra. „Ztrácel jsem vědomí,“ přiznal. Odevzdal se do rukou Jana Cimického (68).

Herec zkolaboval před Silvestrem přímo ve vinohradském divadle ve hře Nepřítel lidu, kde hraje hlavní roli. „Dopředu jsem cítil, že je zle, ale nechtěl jsem zklamat diváky,“ přiznává Bareš. Lítal mu tlak, potil se a omdléval. „Na pohotovosti mi řekli, že je to psychosomatického původu. Že za tím stojí hlavně stres. Tak jsem navštívil psychiatra,“ přiznává herec. Cimického zná osobně, točili spolu film Bastardi, kde oba hráli detektivy.

„Igora považuju za jednoho z nejlepších herců současné generace. Přeju si, aby mohl hrát co nejvíc,“ řekl deníku Aha! sám psychiatr. Předepsal pacientovi léky na uklidnění, aby psychický blok způsobený nejspíše dramaticky zvýšenými alimenty na dceru Sonju (19) i drsným nuceným odchodem z Národního divadla lépe překonal. „Teď hodně záleží na něm samém. Držím mu palce,“ dodal lékař.



Přečtěte si
kiwi65
21. 1. 2017 • 21:20

Dluhy kam se podívá,děcka nasekaný kam se podívá,vyhazov z národního,chlast,to by kolaboval kde kdo.

hadaja
21. 1. 2017 • 18:28

Měla jsem ho za dobrého herce, asi je pořád, příjemný hlas, ale kam se podíváš, hraje Bareš, všeho moc škodí, pořídí si na stará kolena děti a potom se může strhat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.