Herec Igor Bareš: Skončil v protialkoholní léčebně! Pokus o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Igor Bareš: Skončil v protialkoholní léčebně! Pokus o sebevraždu!

Igor Bareš
Igor Bareš (DANIEL CERNOVSKY / Blesk)

Kostlivce ve skříni má spousta lidí. A slavní nejsou výjimkou. Například Igor Bareš (49), dnes uznávaný a oblíbený herec. I ten šlápl vedle. Skončil v léčebně, měl ochrnutou ruku, několikrát se pokusil o sebevraždu.

Vše se odehrálo v době, kdy se budoucí hvězda teprve rodila. „Když jsem se dostal do Brna na JAMU, nastaly mi svobodné roky, kterých jsem si z plna hrdla užíval,“ vyprávěl Bareš, který ale alkohol záhy přestal zvládat. „Po dvouletém intenzivním pití jsem se domluvil se svou tehdejší přítelkyní, že si půjdu na tři měsíce odpočinout,“ čímž myslel protialkoholní léčbu.

Kvůli pití měl dokonce celý rok ochrnutou levou ruku! „Těsně po rozdělení republiky jsem se v Brně potkal se dvěma Slováky. Byl jsem opilý, proběhly nějaké národnostní narážky, a nakonec mě zmlátili. Měl jsem otevřenou zlomeninu levé ruky, následovala operace, dostal jsem do ní šrouby a následně byla rok ochrnutá. Pak naštěstí ožila,“ vzpomíná Bareš, který se s odstupem času nebojí o temné minulosti mluvit.

Právě v alkoholických obdobích se totiž několikrát pokusil o demonstrativní sebevraždy! „Dva tři pokusy jako řezání žil nebo otrava plynem tam byly,“ připustil herec. Je obdivuhodné, jak se mu z toho všeho podařilo dostat.



Autor:  ph

Přečtěte si
20tina12
4. 5. 2015 • 23:38

Jsme jenom lidi, fandím mu

ivoadler
4. 5. 2015 • 19:08

Kurrva, a takovej je to sympaťák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.