Nemocný Igor Bareš (48) s manželkou na dlažbě: Kdo je chce zničit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nemocný Igor Bareš (48) s manželkou na dlažbě: Kdo je chce zničit?

Igor Bareš
Igor Bareš (Aha! - Daniel Černovský)

Před půlrokem se jim narodil syn Lojzík a radost hereckých manželů Igora Bareše (48) a Antonie Talackové (36) neznala mezí. Teď přišla ledová sprcha. Oba herci mají podle informací Aha! opustit Zlatou kapličku.

Herec známý z mnoha seriálů jako například Četnické humoresky, Pojišťovna štěstí, Horákovi, Znamení koně a České století nastoupil do pražského Národního divadla v roce 2005. Místo, aby letos oslavil desáté výročí, musel spolknout hořkou pilulku. On i jeho žena Antonie se dostali do hledáčku nového uměleckého šéfa činohry ND Daniela Špinara (35).

Pět narkóz

Rodičům Toničky (3) a Lojzíka (6 měsíců) hrozí, že zůstanou na dlažbě. Nejhorší na tom je, že Bareš dlouhá léta trpí chorobou střev známou jako Crohnova nemoc. Potřebuje klid a pohodu.
„Mám za sebou jen za uplynulý rok pět zákroků v narkóze,“ přiznal sám herec. Takový stres kolem hraní mu rozhodně nepřidá.

Nový šéf

„Je známo, že do divadla nastoupil nový šéf činohry a součástí příprav na novou sezonu jsou i jistá personální opatření,“ řekl mluvčí činohry ND Tomáš Staněk. Podle něj Igor Bareš o spolupráci stále jedná.
To potvrdil i sám herec.
„Situace ještě není dořešená,“ řekl. Podle lidí z naší první scény je to ovšem pouze otázka několika dní. Prý už je víceméně rozhodnuto.

Odchází i Hartl!
„Neodchází jen Bareš,“ prozradil zdroj. „Herců, které chce nový šéf vyrazit, je okolo deseti,“ upozornil. Mluví se ještě například o seriálových hvězdách Miluši Šplechtové (57, Cesty domů) či Haně Igondě Ševčíkové (44, Ulice). Do důchodu mají prý odejít Jan Hartl (62) a Jan Kačer(78).


Přichází nová krev
Režisér Daniel Špinar byl do funkce uměleckého šéfa činohry ND uveden 5. ledna. Už dříve prohlásil, že Národní divadlo potřebuje »novou krev« a že činoherní soubor pod jeho vedením čeká zeštíhlení, omlazení a doplnění herců v některých věkových skupinách.



Přečtěte si
defakto
23. 1. 2015 • 18:27

....... proč by je chtěl někdo zničit ? ..... ND není zaopatřovací ústav , matka by se měla více věnovat svému miminku , tatínek Bareš jak se píše je nemocný a potřebuje klid , tak se nemusí vyčerpávat v ND !

ivoadler
23. 1. 2015 • 14:34

Jen ať si užijou starosti normálních lidí. Pořád ještě může hrát v televizi nebo filmu. Divadlo není sociální ústav.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.