Herec Igor Bareš: Vrátila se mu vážná nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Igor Bareš: Vrátila se mu vážná nemoc!

Igor Bareš kvůli nemoci v Kolumbii vůbec nejedl, a výrazně tedy zhubl.
Igor Bareš kvůli nemoci v Kolumbii vůbec nejedl, a výrazně tedy zhubl. (Profimedia.cz, ara)

Herci Igoru Barešovi (45) se znovu v plné síle ozvala Crohnova choroba. Bohužel jen pár dní předtím, než měl představitel Harryho z oblíbeného seriálu Pojišťovna štěstí odcestovat do daleké Bogoty, kde s Národním divadlem vystupoval na festivalu!

Jen cesta tam trvala přes sedmnáct hodin, což je pro člověka postiženého tak vážnou nemocí doslova utrpením. „Bylo mi dost hrozně už před tou cestou! Navíc se mi přidaly psychosomatické obtíže, takhle daleko jsem totiž letěl poprvé a byl jsem z toho dost nervózní, což se projevilo bolestí kloubů a sníženou pohyblivostí,“ řekl Bareš deníku Aha!.

Herec, který měl na aklimatizaci v novém prostředí pouze čtyřiadvacet hodin, odehrál v Kolumbii za deset dní svého pobytu pět představení. A to i přesto, že mu bylo mizerně. „V podstatě jsem nejedl, protože jsem si nemohl dovolit nějaký kolaps,“ vzpomíná herec.

Aby toho nebylo málo, Barešův stav ztěžovala vysoká nadmořská výška a vlhkost vzduchu. Radost mu nedělala ani vysoká kriminalita, kterou je země proslulá. „Po kolegovi dokonce hned druhý den chtěli peníze s nožem v ruce,“ dodal.

Co je Crohnova choroba

Chronické záněty trávicího traktu. Postihují sliznici, pojivovou a svalovou vrstvu. Mohou se šířit od ústního otvoru k řitnímu včetně přilehlých mízních uzlin. Zanícená místa se hojí jizvami, které zužují trávicí trubici. Příznaky: průjmy, bolesti břicha, horečky, vřídky, poruchy vstřebávání, podvýživa a ztráta energie.



Přečtěte si
defakto
11. 4. 2012 • 17:54

Vypadá spíš na to , že je na hlavu .

dwayne
11. 4. 2012 • 15:32

hillarko zahákni se do lysohlávka a jděte na korzo po nádraží

mondego
11. 4. 2012 • 13:18

Je ti hillarko dobře? Nezbláznila ses nám? Ty a přát někomu něco dobrého?Tady to něčím zavání a táhne to od tebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.