Nile Rodgers o skonu George Michaela (†53): Dva dny před smrtí se smál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nile Rodgers o skonu George Michaela (†53): Dva dny před smrtí se smál!

Nile Rodgers a George Michael.
Nile Rodgers a George Michael. (Foto: Profimedia.cz)

Jestli byl někdo opravdu šokovaný nenadálou smrtí George Michaela (†53), tak to byl Nile Rodgers (64). „Ještě dva dny předtím jsem byl u něho doma a natáčeli jsme spolu dokument,“ vzpomíná s pohnutím v hlase filmař.

Světoznámý dokumentarista Nile Rodgers, který naposledy natáčel například se skupinou Deft Punk a zpěvačkou Madonnou (58), se domluvil na spolupráci s Georgem Michaelem už na začátku roku. Film měl být promítán v roce 2017 jako podpora ke znovuvydání Michaelova alba z roku 1990 Listen Without Prejudice Vol 1.

Dva dny před Vánocemi se proto podle domluvy Nile objevil s celým svým štábem před domem zpěváka v Hampsteadu v severním Londýně. „Byl úplně v pohodě a byla s ním velká legrace. Vůbec nevypadal jako nemocný muž, který má do pár hodin zemřít. Nedokážu si jeho odchod vůbec vysvětlit. Je to šílené,“ uvedl Nile Rodgers.

Michaela našli mrtvého doma v posteli 25. prosince. Podle jeho manažera Michaela Lippmana byl příčinou jeho smrti infarkt, hodně se rovněž spekuluje o drogách. To se ale Rodgersovi nezdá: „Drogy jsem v domě nikde neviděl.“ Podle kamarádů a sousedů vypadal zpěvák v posledních dnech života dost přepadle. Policie už dala na vědomí, že na smrti George Michaela se nepodílel někdo jiný, více má naznačit pitva.  



Přečtěte si
rezacek
28. 12. 2016 • 11:28

Tak další buzík už nastavuje řiť ve svém teplém nebíčšku. Ať je mu země teplá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.