George Michael (†53): Nevysvětlitelná smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

George Michael (†53): Nevysvětlitelná smrt!

George Michael zemřel. Zpěvákovi bylo 53 let.
George Michael zemřel. Zpěvákovi bylo 53 let. (Foto Profimedia.cz, Facebook, archiv Blesku, Pavel Machan, Martin Mithofer)

George Michaerl zemřel u sebe doma v Goringu v neděli odpoledne. Zprávu o zpěvákově smrti přinesla britská BBC. Okolo úmrtí pěvecké hvězdy visí řada otazníků. Jeho manažer má ale jasno.

Georgův manažer Michael Lippman přišel s prohlášením, že příčinou smrti byl infarkt. Podle umělecké agentky Cindi Bergerové, která o zpěvákově skonu informovala jako první, Michael momentálně nebyl nemocný.

"S velkým smutkem můžeme potvrdit, že milovaný syn, bratr a přítel George pokojně zemřel doma o vánočních svátcích. Rodina si přeje, aby se respektovalo její soukromí v této těžké chvíli. Zatím nebude žádný další komentář," vyjádřila se Bergerová pro britská média.

"V této fázi se smrt bere jako nevysvětlená, ale nikoli podezřelá. Bude provedena pitva. Dokud se neprovede pitva, nebudou ze strany policie žádné další informace," uvedla podle BBC policie.

Michaelovi vzdala hold i řada jeho kokegů z branže.  "Jsem hluboce šokován. Ztratil jsem drahého přítele, nejhodnějšího a velkorysého. Byl také skvělý umělec," prohlásil zpěvák Elton John. "Nemohu tomu uvěřit. Ohromný zpěvák a milý člověk. Byl moc mladý na to, aby odešel," posteskl si Bryan Adams.

A s vyjádřením soustrasti přispěchala i popová královna Madonna. "Sbohem můj příteli! Opustil nás další velký umělec," řekla zpěvačka.

V repertoáru Geroge Michaela nalezneme mimo jiné jeden z hitů Vánoc písničku Last Christmas. Zpěvák vedl bouřlivý život. V roce 1998 přiznal svou homosexualitu. Jeho pěvecká kariéra byla spojena s častým užíváním drog. V roce 2010 dokonce pod jejich vlivem způsobil dopravní nehodu, když naboural do londýnského obchodu. Navíc u sebe v tu chvíli měl další marihuanu. Soud ho poslal na osm týdnů do vězení.

Michael měl vážné zdravotní problémy už během svého turné v roce 2011. Tehdy se léčil ve Vídni se zápalem plic a dokonce upadl do komatu. V roce 2013 zamířil do nemocnice znova poté, co na anglické dálnici vypadl z jedoucího auta. Z neznámých důvodů ho hospitalizovali i v roce 2014.



Přečtěte si
mpads
27. 12. 2016 • 13:10

kov3 Realista nehltající Goebbelsovské falšované dobyvačné propagandy USSA A NOSHLEDÚ i opačné strany RSFR. Ekonomické a vojenské řiťolezectví i nepřátelství je zkáza a doplácí na to běžný občan. Obojí je špatně. . Politici tím pádem jsou bez odpovědnosti na obranu státu i nezávislé ekonomiky a v případné válce jsme zdí západu k NATO a Unie slouží jen, aby Západ Evropy kořistil východ Evropy-ekonomická kapitálová nerovnost, jak za přímé kolonizace. Pokud něco selže, tak se na nás vysere, anebo nás zadluží.na 200 let. Pořád tu budem levnou pracovní silou.USSA vyprovokují válku v Evropě pro menší pravděpodobnost na svém území. Západ nás zradí.Zbytečné náklady..Chce to švýcarský politický systém demokracie, ekonomiky bez omezování politiky a obrany s nestraností pro nepřátelství......Ale připsal jsi to někam jinam do diskuse, tak ti odpovídám...Stát není pro svobodného občana, Zvýhodňuje řiťolezy a omezuje ekonomicko-politickou svobodu, aby se finančně udržel, když s námi ekonomicky z kapitálovou závislosti cloumá západ...ČEŠI stále chtějí někam patřit, místo aby patřily sobě, jak Švýcaři... buď na západ, nebo východ a nemohou se zbavit řiťolezectví a diktovat si svoje podmínky.

kov3
26. 12. 2016 • 10:42

Tak fajn... Co si ty *** ještě nevymyslí... Revize kotle (800-1500). revize komína (800), v elektřině platím nesmyslné větráky či slunce, ve vodě Francouze, v tabáku neziskovky. Uhlí už je dneska drahé jako ***, a je čím dál horší, cenu dřeva vyšroubovali na šílenou výšku kvůli nesmyslným štěpkám pro Skopčáky. Zakázali mi kouřit v hospodě, vnitráci mě sledují na internetu, kdekdo mě může udat za cokoli, všude mě sledují kamery. Kdekdo mi může vlézt do baráku na kontrolu bůhvíčeho, když chci jet někam autobusem, tak abych si na tu cestu šetřil, platím na auto pojistku, dálniční známku, kontrolu u do ktora, technickou, teď i nějakou pokutu, mám nařízené pneumatiky, spoustu vyba vení, které musím nesmyslně měnit. K doktorům musím dojíždět a když jdu do lékárny, tak se nestačím divit. V krámě kupuji jedovaté potraviny, výrobky nikdo neopravuje, všechno se vyhazuje. Na baráku, který jsem koupil za zdaněné peníze, musím stejně platit daň státu, pojištění, a musím ho z něčeho udržovat, aby mi nespadl na palici. Kamkoli vlezu na úřad, platím nějaké poplatky, a ještě na mě čumí jak na otravný hmyz. Halík, Janda, Schwarzenberg a řada dalších darmojedů, které platím, ze mě dělají venkovského burana a nevzdělaného pitomce...A mohl bych pokračovat... A kdekdo se mi snaží vnutit, že můj největší nepřítel je Rusák.... Hovno... Můj největší nepřítel je tenhle stát a jeho politici....Žádný Rusák, žádný soused, žádný normální člověk mě tak zavile nepronásleduje a neokrádá tak, jako tenhle náš dobytek..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.