EXKLUZIVNĚ! Nový milenec zpěváka George Michaela: Je to český prostitut! Ten, kterého věznili na Kubě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

EXKLUZIVNĚ! Nový milenec zpěváka George Michaela: Je to český prostitut! Ten, kterého věznili na Kubě!

George Michael a Zdeněk během společných chvil na jachtě u australského Sydney. „Jednám s Georgem o tom, aby vystoupil v Praze,“ řekl Aha! Tovara.
George Michael a Zdeněk během společných chvil na jachtě u australského Sydney. „Jednám s Georgem o tom, aby vystoupil v Praze,“ řekl Aha! Tovara. (Profimedia.cz, ara)

Neuvěřitelné! Mladík z Česka Zdeněk Tovara (25), kterého společně s jeho kamarádem loni půl roku věznili na Kubě, je novým milencem populárního britského zpěváka George Michaela (46, Faith, Last Christmas). Deník Aha! na to upozornil jeden z Tovarových známých. Následně jsme se na Facebooku spojili se samotným mladíkem, který nám přátelství s umělcem potvrdil. Vyloučil ale, že by si ho populární zpěvák platil.

Jak už na konci března napsal britský deník News of the World, milenec zadaného George Michaela je prostitut. Jméno mladíka ale až teď jako první zjistil deník Aha!.

Zdeněk Tovara podle News of the World bere za hodinu 150 britských liber, v přepočtu asi 4500 Kč. To, jestli si ho George Michael, který oficiálně chodí s podnikatelem Kennyem Gossem, platí, se ale neví. Zmíněný mladík momentálně podle svého profilu na Facebooku žije v Londýně, ale s Prahou je stále v kontaktu. „S Georgem se známe dlouho, pomohl mi, když mě věznili na Kubě. Byl jsem s ním na dovolené, ale neplatil si mě, nejsem prostitut,“ řekl exkluzivně deníku Aha! Tovara. Ten do Británie odletěl asi loni v prosinci rovnou z Kuby, kde ho půl roku věznili s jeho kamarádem Jaroslavem Jiříkem (32) za výtržnosti na letišti (už tehdy rádio Frekvence 1 jako první informovalo, že šlo o dva homosexuály). Několik dní po soudním stání je pak propustili.

Právě v Anglii se Tovara, pravděpodobně díky svému profilu na prestižní gay seznamce, zkontaktoval s Georgem Michaelem a odjel s ním do Austrálie, kde mu dělal společnost během jeho březnových koncertů. Nejvíce času spolu trávili na jachtě kolem Sydney. Koupali se, mazali si záda a každou chvíli se objímali. Skutečně si George Tovaru platil? Nebo se do sebe zamilovali? Aha! bude pátrat.

Zdeněk Tovara na ateliérovém snímku, které Aha! získalo od jeho kamaráda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.