První zpověď George Michaela o nemoci: Prořízli mi hrdlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

První zpověď George Michaela o nemoci: Prořízli mi hrdlo!

George Michael
George Michael (Profimedia.cz, ara)

Zpěvák George Michael, který přerušil kvůli zápalu plic své turné se symfonickým orchestrem, které začalo v Praze, promluvil o své závažné nemoci. Lékaři prý museli během boje o zpěvákův život přistoupit i k velmi drastickému zákroku, aby mu zachránili život.

Chybělo málo a zpěvák George Michael navždy opustil tento svět. Lékaři ve vídeňské nemocnici, kde byl Michael hospitalizován po jednom z koncertů Symphonica tour, mu ale zachránili život. „V podstatě bojovali tři týdny jen o můj holý život. Mám neskutečné štěstí, že jsem stále naživu,“ řekl George, který už se začíná pomalu po těžkém zápalu plic zotavovat.

„Bylo to strašné, myslel jsem, že to nepřežiju. Museli mi dokonce v jeden čas provést tracheotomii, abych přežil. Rozřízli mi hrdlo a dali mi tam trubičku,“ vyprávěl zpěvák na tiskové konferenci a pokračoval: „Jsem všem lékařům z vídeňské nemocnice nesmírně vděčný, je to nejlepší místo, kde se člověk může s takovou nemocí, jako je zápal plic, utkat.

„Nechtěl jsem všechnu svou bolest, strach a obavy přenášet na své nejbližší, tedy ne víc než bylo nutné, takže jsem si všechno zapisoval, když jsem mohl. Víte, věřím teď, že je tam nahoře někdo, kdo si myslí, že na této zemi mám ještě lidem co dát, jinak si nedokážu vysvětlit, jak je možné, že jsem to přežil,“ svěřil se zpěvák na tiskové konferenci.

„Je mi líto, že jsem nemohl kontaktovat své fanoušky, kteří měli lístky na mé koncerty, ale slibuji, že jakmile to jen bude možné, všechny koncerty odzpívám v náhradním termínu. A přidám ještě jednu show speciálně jen pro vídeňskou nemocnici, kde mi zachránili život,“ dodal s dojetím v hlase. „Šťastné Vánoce všem,“ uzavřel krátkou tiskovou konferenci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.