Režisér Menzel o třetím mateřství krásné Olgy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Menzel o třetím mateřství krásné Olgy!

Jiří Menzel se po boku své ženy Olgy tváří zamilovaně.
Jiří Menzel se po boku své ženy Olgy tváří zamilovaně. (Aha!: Dalibor Puchta)

Manželé Menzelovi sice nejsou úplně tradiční rodinka, ale přesto jsou spolu spokojení a šťastní. Jejich neobvyklé soužití si nemohou vynachválit, funguje jim to a zřejmě spolu mluví i o dalším dítěti.

Jiří (78) a Olga (38) Menzelovi vychovávají dcery Annu Karolínu a Evu Marii, žijí v oddělených domácnostech, ale vídají se prakticky denně. Režisér totiž pracuje z domova a neměl by na práci klid, i Olga si musí na svůj klídek počkat. „Olinka je hodně zaměstnaná. Svoji práci si ale dělá, většinou až holky usnou. Děti nikdy o nic neošidí,“ prozradil Menzel.

„Kdybychom naši situaci řešili, jak to má někdo jiný, tak se k ničemu nedobereme,“ vysvětlila Olga s tím, že se vlastně od ostatních domácností příliš neliší. „Je dost málo otců, kteří si mohou dovolit s dětmi být pořád,“ dodala Menzelová pro Super.cz. Vzhledem k jejich spokojenosti se nabízí otázka, zda rodinu nerozšířit ještě o dalšího potomka. „To záleží čistě na Olze. Já jí to nedoporučuju,“ prozradil svůj názor slavný režisér.



Přečtěte si
oldedek
30. 6. 2017 • 13:20

Kdyby si Juřko náhodou potřeboval vypomoct s Olgou, rád ten úkol přijmu - zadarmo ...

reiner
25. 11. 2016 • 06:50

Ozubená ....

antonuis.j
23. 11. 2016 • 10:10

Pan Menzel se na stará kolena zbláznil, ale když mu nevadí vychovávat kukačky... jeho "krásná" Olga je regulérní *** a curva, nic víc, mimochodem je ošklivá jak chrchel na chodníku, kobyla. Připomíná mi "Ivanku" Gottovou, stejný level škaredé kobylózní hřmotné hranaté baby, fuj tajxl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.