Nová žena u Gotta! A rvačka o lístky na první koncert... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová žena u Gotta! A rvačka o lístky na první koncert...

Po večírku doprovodila Doubravová Gotta k autu.
Po večírku doprovodila Doubravová Gotta k autu. (Foto showpix.cz, Facebook, Malostranská beseda)

Kolem Karla Gotta (77) je pořádně živo a točí se kolem něj krásné ženy! Není dne, aby se někde neobjevil ve společnosti. Ve středu večer vyjel Slavík do žižkovské televizní věže, kde byl hlavím gratulantem k narozeninám promotérské společnosti. A při odchodu domů ho pak provázela pohledná brunetka.

„Přišel jsem popřát k narozeninám agentuře, která před rokem pořádala mé vystoupení v Příbrami,“ řekl deníku Aha! zpěvák. Šéf této promotérské společnosti VDN Promo Petr Větrovský (31) je Slavíkovým velkým fanouškem. A jak je znát z fotografií z žižkovského vysílače, tihle dva si rozumějí.

„Naše agentura před rokem zahájila činnost právě koncertem pana Gotta. A pevně věřím, že to nebylo poslední Mistrovo vystoupení u nás v Příbrami,“ prohlásil Větrovský. Ten je zároveň generálním ředitelem fotbalového klubu 1. FK Příbram a také sedí v příbramském zastupitelstvu.

Spolu s Větrovským pracuje v agentuře, která slavila narozeniny, pohledná novinářka Jitka Doubravová. Právě tu fotoreportéři zastihli, jak Gotta po akci doprovází pod žižkovskou věží k autu, zatímco Slavíkova manželka Ivana (40) šla dva metry před nimi. O čempak si tihle dva povídali? Podle informací deníku Aha! o budoucí spolupráci. Mimochodem: Doubravová, která je pravou rukou Petra Větrovského, chodí podle našeho zjištění s jedním z jeho podřízených.

O první samostatný koncert Karla Gotta po jeho uzdravení se strhl obrovský zájem. Mistrův management a Malostranská beseda spustily rezervaci vstupenek ve středu večer. Do rána bylo vyprodáno!

Podle informací deníku Aha! projevilo do čtvrtečního rána zájem o lístky v cenových relacích od 500 do 1000 korun přes pět tisíc lidí. Další přibývali v následujících hodinách. Jenže do malého sálu se jich vejde jen 367. „Vážení a milí, koncert Karla Gotta je definitivně zcela vyprodán,“ oznámil včera na stránkách Malostranské besedy šéf produkce David Pešek Dvořák.

Lístky se ale prodávaly dost zvláštním způsobem. Lidé si je museli rezervovat e-mailem. Následně dostali vyrozumění, jestli se na ně dostalo, nebo ne. Když byli úspěšní, obdrželi zprávu, aby vstupenky přišli zaplatit do pokladny Malostranské besedy. „Nerozumím tomu. To někdo určí, jestli se na mne dostane, nebo ne?“ rozčiloval se na sociální síti fanoušek Petr Lukeš. „A je to spravedlivé? Jde to popořadě, nebo někdo vybírá?“ přidala se s komentářem Jana Nováková.

Sám zpěvák nechtěl nijak prodej lístků komentovat. „Koncert pana Karla Gotta a jeho hostů pořádá Malostranská beseda, která, jakožto pořadatel, má ve své kompetenci i rezervaci a prodej vstupenek,“ řekla deníku Aha! zpěvákova manažerka a mluvčí Aneta Stolzová.

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2016 • 01:09

auslak jj, tam je furt plno.Na jaře " Ruce naší Dory " , na podzim " Gott "

kaluze
16. 9. 2016 • 21:48

to snad nemyslí Gott vázne 1000 korun za vstupenku,to je opravdu moc.Je videtjak se nepoucil,ani nemoc ho nezastaví,mluvil o pomalém a hlavne malém návratu,ktery bude bez velikého tam tam,ale opak je pravdou,teprve ted bude hrabat a hrabat.Není vúbec skromny clovek ,místo klidu a rodiny hledá verejnost a plánuje ve velkém,no komu není rady tomu není pomoci.

auslak
16. 9. 2016 • 11:55

Malostranskou besedu už zaplnil kde jaký " umělec "

domino22
16. 9. 2016 • 11:47

Panu Gottovi přeji hodně zdraví a ať mu to ještě dlouho krásně zpívá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.