Drsná zpráva pro Gránského a spol.: Zatrhli jim...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná zpráva pro Gránského a spol.: Zatrhli jim...!

David Gránský si léto moc neužije!
David Gránský si léto moc neužije! (Foto: archiv FTV Prima)

Žádné prázdniny! To oznámila televize Prima hercům seriálu Ohnivý kuře. David Gránský (24) a jeho kolegové musejí na letní dovolenkování zapomenout.

Zatímco většina herců si v červenci a v srpnu užívá vytouženého volna a divadelních prázdnin, herci z Kuřete mají letos smůlu. „Kuře se natáčí i přes prázdniny, takže dovolenou máme víceméně zakázanou,“ práskl Aha! Gránský, který to ale vyřešil po svém. „Proto jedu ještě teď v červnu na deset dní s rodinou a přítelkyní,“ svěřil se představitel Leoše Trébla juniora. A právě Davida poté čeká pracovní maraton.

„Pak se vrhnu na natáčení. A jestli se bude natáčet soutěž Tvoje tvář má známý hlas, kde mi zatím ještě nikdo oficiálně nepotvrdil, že bych se dostal mezi osm vybraných soutěžících, tak to bude hodně náročné. Aby toho nebylo málo, zkouším do toho ještě muzikál,“ dodal Gránský, jenž by měl být podle informací Aha! na tajném seznamu soutěžících pro druhou řadu show Tvoje tvář má známý hlas.



Přečtěte si
ivoadler
20. 6. 2016 • 13:09

Je to fešák, ale má trošku nakřivo hubu.

st.rec
20. 6. 2016 • 09:15

Chudinky,pro samou těžkou práci se nezastaví a nakonec budou muset někdy v listopadu aspoň do Caribicu.to je utrpení...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.