Lucie Polišenská: Že jsem tlustá kráva? Dostali ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Polišenská: Že jsem tlustá kráva? Dostali ránu!

Lucie Polišenská patří mezi hvězdy seriálu Ohnivé kuře!
Lucie Polišenská patří mezi hvězdy seriálu Ohnivé kuře! (Foto ND/Petr Neubert, Facebook.com, FTV Prima, TV Nova, ara)

Nová hvězda seriálu Ohnivé kuře Lucie Polišenská (30) pochází z Moravy, kde vystudovala střední zdravotnickou školu. I tento zdánlivě odlišný obor jí ale pomohl stát se lepší herečkou. Její postava není dokonalá, ale Lucie si z toho nic nedělá. Jak se ale jako malá vyrovnávala s nadávkami od dětí?

Lucie Polišenská si nemyslí, že mezi herečkou a zdravotní sestrou je velký rozdíl. Podle ní je cesta ze zdravotní školy k herectví bližší než z jiných škol. „Ve zdravotnictví jste pořád mezi lidmi, před očima se vám odehrávají silné příběhy nemocných i jejich rodin. Jako herečka můžu tyhle zkušenosti využít, “ prozradila rodačka ze Šumperka pro časopis ONA DNES.

Díky své postavě jako malá slýchávala zlá slova. „Občas jsem si vyslechla, že jsem tlustá kráva,“ zavzpomínala herečka s tím, že dotyčnému, který ji urážel, prostě dala ránu nebo se mu vysmála. Pak už to neřešila. Herečka sama připouští, že nikdy nebude vypadat jako prst. „A jestli se to někomu nelíbí, ať si trhne nohou,“ dodala Lucie.



Přečtěte si
fizi
7. 7. 2016 • 12:35

Kdyby byl každý tak pohodový a upřímný,jako je postava,kterou Polišenská ztvárňuje v "kuřeti",to by bylo krásně na světě.Je prostě suprová.

defakto
7. 7. 2016 • 09:39

... vypadá jako dobromyslné prasátko , ale ona dovede bejt taky obyčejná *** .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.