Veronika Žilková v slzách! Nečekaně zemřel její bývalý manžel (†55), zabila ho… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Žilková v slzách! Nečekaně zemřel její bývalý manžel (†55), zabila ho…

Veronika Žilková oplakává exmanžela.
Veronika Žilková oplakává exmanžela. (Foto: Jindřich Starý)

Veronika Žilková a její rodina prožívá těžké chvíle. V pátek náhle zemřel její exmanžel Marek Navrátil (†55), její synové Cyril (27) a Vincent (19) přišli o tatínka.

Navrátil byl druhým manželem Žilkové. „Bylo to náhlé. Dostal mrtvici, převezli ho s krvácením do mozku do nemocnice a tam v pátek ve dvě hodiny odpoledne zemřel,“ potvrdila Žilková smutnou informaci pro deník Blesk.

„Byli jsme rozvedení, ale byl to otec mých dvou dětí, a spolu jsme jich vychovávali dokonce pět,“ dodala zarmoucená herečka.

Marek Navrátil byl stavebním inženýrem. Jejich manželství trvalo od roku 1988 do roku 2005. „Od dvou let vychovával i mou dceru Agátu z předchozího manželství, kterou miloval a ona jeho. A k našim dvěma synům jsme si ještě osvojili Honzu a Markétu z dětského domova. Zůstali jsme i po rozvodu přátelé,“ dodala Žilková s tím, že Navrátila si oblíbila i její dcera Kordula (10).

 



Přečtěte si
-bello-
28. 5. 2016 • 22:17

ararat chybí ti tam bývalé tchýně, švagrové a švagři. Ona je přece přátelská k bývalým tak, jak k současným . Doplň to. I když švagry vynechat můžeš.Žilková se sešvagřila s půl šoubízem.

svatadala
27. 5. 2016 • 16:48

Ta má tedy žaludek. Stropnický jí vede, Hanych se někde fláká a Navrátil asi zesnul z té hrůzy, že s ní před časem zdrhnul na dovolenou. Na pohřeb se chodí decentně oblečen a za pokrývku hlavy se nebere rybářský tralalák.

ararat
25. 5. 2016 • 07:25

Markéto důchodkyně&-bello- 25. 05. 2016 00:32 Ach ty tvoje kebule hloupá:tady máš informace blbko * *otec Václav Žilka matka Olga Žilková, rozená Chutná bratr Štěpán Žilka sestra Jarmila, rozená Žilková bývalý manžel Jiří Hanych bývalý manžel Marek Navrátil manžel Martin Stropnický dcera Agáta Prachařová, rozená Hanychová syn Vincent Navrátil syn Cyril Navrátil dcera Kordula Stropnická syn Melichar Stropnický osvojený syn Jan Herclík osvojená dcera Markéta Herclíková zeť Jakub Prachař vnuk Kryšpín Dopita tchyně Irena Stropnická švagrová Irena Koutská, rozená Stropnická máš přehled a teď můžeš pomlouvat hlupaňo,a můžeš i v noci

-bello-
25. 5. 2016 • 00:32

Kolik měla vlastně manželů? O jednom vykládala, že se s ním rozvedla, protože Agáta fetovala a on alkoholik jí údajně dával špatný příklad .Těm dalším dětem v rodině asi ne ! Navrátil to být nemohl, protože odešel od Žilkové, když bylo špulindě asi 7 let Anebo to byl on a Žíla si zas něco vyfantazírovala . Krucinál, u nich doma ta mrtvice ale má ale hody !!! Navrátil, líznutá Žíla, špulinda Špagáta , tak už jen ten Stropnickej ...

-bello-
25. 5. 2016 • 00:21

ararat to máš blbko těžký.Holt ti už zbejvá tady jen kecat bláboly.Za ně ti hold nikdo nesloží.Teď jdi a douč se zvratná zájmena a co je sociální síť

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.