Smutná Veronika Žilková: Utekl od ní syn, měl jí dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná Veronika Žilková: Utekl od ní syn, měl jí dost!

Vincek s maminkou Veronikou.
Vincek s maminkou Veronikou. (Foto FTV Prima)

Odstřihl se od rodiny a hlavně od matky Veroniky Žilkové (53). Vincent Navrátil (18) odletěl studovat herectví do Londýna. „Každý kluk si přeje být na chvíli od mámy. Mám ji hrozně rád, ale někdy je jí dost,“ prohlásil mladý herec.

V Anglii ale na něj čekalo zklamání. „Těšil jsem se tam, představoval jsem si, že je to královská země, samý gentleman a lady. Ale poznal jsem dost pokrytců,“ svěřil deníku Aha! Vincek. Bylo to rozčarování. Ještě že létá kaž-
dý měsíc na týden domů, protože v Praze točí seriál Cesty domů. Nestačí si tak nijak podstatně stýskat.

Další věc, která představitele seriálového Michala v Londýně zaskočila, je jídlo a dívky. „Anglická kuchyně mi nechutná,“ postěžoval si Navrátil při poslední návštěvě v Česku. Vypadal trochu pohublý. „A kam se hrabou Angličanky na Češky!“ vyhrkl upřímně čerstvě plnoletý herec.

Samotný život daleko od rodiny a péče maminky Žilkové se mu ale zatím nezajídá. „Musím si sám prát, vařit a vůbec se o sebe postarat. S tím problém nemám,“ míní Vincek. Anglii si vybral pro studium záměrně. Obdivuje zejména britské divadelní umění. A taky si hodlá osvojit místní akcent, protože jinak anglicky mluví dobře.

„Nevím, jestli herecký kurz v Anglii bude Vincentovi platný v Cestách domů, to může ukázat až čas. Ale rozhodně získá cennou zkušenost do života. A létání sem tam pro něj v jeho věku není žádný problém, únavu na něm rozhodně nepozoruju. Zvládl by třikrát tolik,“ smál se v ateliérech režisér Jiří Adamec (66).

Vincent o mámě:

„V životě mě určitě hodně ovlivnila maminka. Ženy jsou nepředvídatelné a ona je v tomto směru ještě vyšší level,“ prohlásil mladý herec, než odletěl do Anglie.



Přečtěte si
ararat
25. 10. 2014 • 11:39

oxallis,nezuř holčičko

ararat
25. 10. 2014 • 11:37

oxallis tak do toho oxallis hloupé a vulgární nelze nekomentovat,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.